Yeter ki İste - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Kişisel Gelişim » Yeter ki İste

Yeter ki İste


 

200.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Deepak Chopra / Omega Yayınları
Tür: Kişisel Gelişim
Mucizeler her gün gerçekleşir. Ve öyle sandığınız gibi uzak diyarlardaki bir kasabada veya dünyanın öte ucundaki kutsal bir mekânda değil, hemen yanı başımızda, günlük yaşantımızın tam da içinde gerçekleşirler. Mucizeler saklandıkları gizli kaynaklarından bir baloncuk misali aniden çıkıverir, etrafımızı envai çeşit fırsatla donatır ve sonra da geldikleri gibi birdenbire yok oluverirler. Onlar gün-lük yaşantımızın kuyrukluyıldızlarıdır adeta. Her ne kadar mucizeleri sıradışı olaylar olarak tanımlasak da mucizeler de aynen kuyrukluyıldızlar gibi her gün algı dünyamızdan hızla gelir geçerler. Bizler ise ya önümüzden geçip giden mucizelere kayıtsız kalırız ya da tepki veririz.

Aslında sorulması gereken soru şudur: Bir mucizeye tanık olsanız bu durumun farkına varabilir misiniz? Veya farkına vardığınızı düşünürsek, nasıl bir tepki verirsiniz? Ve bir şekilde karşınıza çıkan fırsatlara hükmetme gücünüz olsaydı mucizelerden hangisini seçerdiniz?

Bu kitap yaşantınızı bir gecede değiştiremez. Ancak her gün bir parça vakit ayırabilirseniz mucizelerin mümkün olmakla kalmayıp, aynı zamanda sayıca çok fazla olduklarını da göreceksiniz. Mucizeler her gün, her saat, hayatınızın her dakikasında gerçekleşiyor. Şu an dahi içinizde mükemmel kaderin ger-çekleşmesini sağlayacak tohumlar henüz ekilmemiş bir halde, öylece beklemekteler. Bu potansiyeli açığa çıkararak hayal edebileceğinizden de öte bir yaşama sahip olun. Nasıl yapacağınızın ipuçlarını bu kitapta bulacaksınız.
 
2. Hamur, karton, 200 sayfa, 1, 2005
ISBN: 975-468-522-3 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...