Evet Cevabınız Hayır Anlamına Geldiğind - Işık Kitabevi
Logo

  • Hz. Peygamber ve Namaz
    İsrafil Balcı
    Ankara Okulu

    Kur'an-ı Kerim her dinî topluluğun yöneldiği bir kıblesi olduğuna işaret ederek bir ba... 

Türler » Kişisel Gelişim » Evet Cevabınız Hayır Anlamına Geldiğind

Evet Cevabınız Hayır Anlamına Geldiğind


 

120.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Laurence J. Brahm / GOA Yayınları
Tür: Kişisel Gelişim

Çin'de bir müzakere yürütmek, ünlü bir Konfüçyüs erdemi olan sabır; zamanla edinilen sebat ve sebat yoluyla edinilen yaşam içgüdüleri gerektirir. Çin'deki müzakereler, bu erdemlere ilişkin bilgi sahibi olmayanlar tarafından, yılgınlığa düşüren bir kültür şoku gibi algılanabilir.

Deneyimli Çin ticaret müzakerecileri içinse bu olay, sonu olmayan bir öğrenme sürecidir. Her iki tarafı da müzakerelerde başarıya götürecek kapının anahtarı, pekâlâ, Çin'in eski klasiklerinde anlatılan askeri manevraları bilmek olabilir.

"EVET cevabınız HAYIR! anlamına geldiğinde" adlı kitapta yazar Laurence J. Brahm, nihai yol gösterici Sun Tzu'nun askeri stratejileri anlattığı Savaş Sanatı ve Çin tarihindeki stratejik kahramanlık hikâyelerini özetleyen vecizelerin bir derlemesi olan Otuz Altı Strateji adlı klasiklerindeki öğretileri, Çin'deki gerek ticari gerekse diplomatik günümüz müzakere durumlarına uyarlamıştır. Hepsi de yaşanmış, gerçek olaylara dayanan hikâyeler, yalnızca eğlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda bir müzakere yürütmenin uzun ve yıldırıcı süreci ile mücadele etmekte olan birçok insan için bir umut ışığı olacak.

 
2. Hamur, karton, 160 sayfa, 1, 2006
ISBN: 975-9064-38-3 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...