Feng Shui - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Din-Mitoloji » Doğu Dinleri-Felsefesi » Feng Shui

Feng Shui


 

70.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Kırsten M. Lagatree / Akaşa
Tür: Doğu Dinleri-Felsefesi

Neden bazı mekânlar size sıcak ve huzurlu gelir de, bazıları tam tersine sizi rahatsız eder? Evinizi ya da iş yerinizi değiştirdikten sonra aile, sağlık, iş ya da mali durumunuzda görülen olumlu ya da olumsuz gelişmeleri nasıl açıklayabilirsiniz? Bir feng shui üstadı buna hiç duraksamadan şöyle karşılık verecektir: "Yerkürede ve kozmosta iş başında olan güçler bir yerde uyum içinde, diğerinde kaos içinde olabilir."

Feng shui çevremizle uyum içinde yaşayabilmek için o çevreyi belli prensipler doğrultusunda düzenleme sanatıdır. Feng shui prensiplerini evinizde, iş yerinizde -ya da yeni bir ev yaparken- uygulayarak yaşamınızı olumlu yönde değiştirebilirsiniz.

Binlerce yıldır Uzakdoğu'da uygulanan bu sistem son yıllarda Batı'da büyük bir rağbet görmüştür. Feng shui sanatını uygulayan bir çok insan bu uygulamalar sonucunda aile, sağlık, sevgi ve iş yaşamlarında büyük gelişmeler kaydettiklerini, yaşamlarına daha fazla mutluluk ve bolluk getirdiklerini açıklamışlardır. Günümüzde artık Batılı mimarların ve dekoratörlerin bir çoğu işlerini tasarlarken Feng shui prensiplerini göz önünde bulundurmakta, bir çok ev ve iş yeri, büyük oteller, hükümet, banka ve holding binaları feng shui uzmanlarının önerileri doğrultusunda inşa edilip döşenmektedir.

Bu kitap, feng shui konusunda mevcut bir çok kaynak incelendikten, bir çok feng shui uzmanıyla görüşüldükten ve bu konuda bir çok uygulama yapılıp olumlu sonuçları alındıktan sonra, sizlere en doğru, yararlı, sade ve pratik bir feng shui sistemi sunabilmek amacıyla yazılmıştır. Siz de kendi zevkinizi ve sezgilerinizi feng shui kurallarıyla birleştirerek yaşamınızı her konuda zenginleştirebilirsiniz.

 
2. Hamur, karton, 111 sayfa, 2000
ISBN: 975-6793-24-4 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...