Afgan - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Macera-Gerilim-Korku » Afgan

Afgan


 

250.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Frederick Forsyth / Altın Kitaplar Yayınevi
Tür: Macera-Gerilim-Korku

Gerilimin büyük ustası günümüz gazete manşetlerini süsleyen çarpıcı terör olaylarından farksız bir roman ile okurlarının karşısında!

Dünyayı saran 11 Eylül olayları tüm gizli servislerde bir paranoya yaratmıştı. Her an tetikte olmak ve herhangi bir olası operasyonun içine sızmak oldukça önemliydi. Tam da bu sırada İngiliz ve Amerikan gizli servisleri El-Kaide’nin büyük bir operasyon yapacağını öğrenirler. Ama yapılacak operasyonun nerede ve ne zaman olacağı hakkında hiçbir bilgi edinememişlerdir. Çünkü El-Kaide’nin içinde haber kaynakları yoktur ve içeriye birini sızdırmak olanaksızdır. Ancak...

Eski Taliban komutanı Afgan İsmet Han beş yıldır Guantanamo’da tutukludur. Üstelik bugüne kadar kendisini tanıyan birkaç kişi dışında herkes bir şekilde ölmüştür. Uygulanması düşünülen plana göre Arapçayı çok iyi bilen Albay Mike Martin, İsmet Han’ın yerine geçecektir. Albay, Irak’ta doğmuş, esmer, uzun boylu bir adamdır ve büyük bir felaketi önlemek için yılanın yuvasına girecektir.

Bir yandan hayatta kalma ve kendini kabul ettirme çabası, bir yandan dünyayı sonsuz bir kaosa sürükleyecek olan felaketi engelleme planları Albay Martin’i sonu görünmeyen karanlık bir yola sürükler... Acaba bu karanlık son tüm dünyanın kaderi mi olacaktır?

 
3. Hamur, karton, 382 sayfa, 2007
ISBN: 975-21-0883-7 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...