Aztek Öfkesi : İkinci Kitap - Işık Kitabevi
Logo

  • Zarif Bir Yaşam Üzerine
    Honore de Balzac
    Paris Yayınları

    Zarif Bir Yaşam Üzerine

    " Giyinmek toplumun kendisini ifade etme biçimidir."

  • Haikyu!! 9.Cilt
    Haruiçi Furudate
    Gerekli Şeyler

    Karasuno, Aoba Jousai’ye yenildikten sonra perişan olsa da kafaya koy... 

Türler » Edebiyat » Fantastik » Aztek Öfkesi : İkinci Kitap

Aztek Öfkesi : İkinci Kitap


 

275.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Gary Jennings / Kassandra Yayınları
Tür: Fantastik

 

Destan Devam Ediyor!

2 Ciltlik Yeni Dünya Serüveni

Don Juan de Zavala bütün Yeni İspanya'nın en yetenekli savaşçısıydı; kadınlar konusunda da en az silahlar ve atlar konusunda olduğu kadar yetenekliydi. Arzu ettiği tek şey bu hazlardı.
Ama görkemli Aztek İmparatorluğu, muazzam şehirleri ve zenginlikleri çökmüştü. Şimdi yiğit erkekler ve korkusuz kadınlar ayaklanıp gaddar derebeyleriyle savaşıyor.
Aztek isyanına bir savaşçı-rahip liderlik ederken, okyanusun karşı tarafındaki İspanya'da cesur insanlar Napoleon'un işgalci ordularıyla savaşıyor.
Juan de Zavala dahil hiç kimse tarafsız kalamaz. Özellikle de Zavala’nın korkunç geçmişinden şok edici bir sır açığa çıkmışsa; İspanya Tahtı için o denli öldürücü bir sır ki onların varlığını tehdit ediyor. Zavala ışıltılı Meksiko’dan, yılan ve timsah dolu ormanlara, kayıp Maya uygarlıklarına, işkenceli sorgu odalarına, güzel Barselona’ya ve İspanya’da Napolyon Savaşı’nın kanlı katliamlarına, Yeni İspanya’nın en kanlı ve muhteşem devrimlerinin içine sürüklenir.

Herkes Don Juan de Zavala’yı istemektedir…ve bir çoğu onu ölü istemektedir:
Isabella…içgüdüsel olarak şeytani, günahkar bir şekilde baştan çıkarıcı.
Baba Hidalgo…Bir din adamı kılıcı eline alıp yüzlerce, binlerce insanı kontrol edemediği kanlı bir devrime sürükleyebilir mi?
Raquel…Çekici, tensel, bilge, Juan’a zekası ve bedeni ile meydan okuyor.
Marina…Enfes bir safkan Aztek, insanlarının baştaki gaddarlar tarafından tecavüz edilip yağmalandığını çok iyi biliyor.uştum. Ne var ki..."

 

Gary Jennings, Aztek dizisinin ciltlerinden biri olan bu kitapta Yeni Dünya'daki İspanyol egemenliğine karşı örgütlenen ve bu davetsiz misafirlerden "Tek Dünya"yı tümüyle kurtarmayı amaçlayan ancak galipleri yüceltmediğinden olsa gerek, tarihçilerin pek dile getirmediği en büyük yerli isyanını anlatmaktadır.

 

"XVI. Yüzyıl Meksika'sında, günlük hayatın hemen hemen her yönüyle ilgili inanılmaz bir araştırma sonucunda ortaya çıkmış... Büyüleyici! Gary Jennings tarihi roman yazarlarımız arasında en iyisi."

New York Times

 
3. Hamur, karton, 482 sayfa, 2015
ISBN: 9786054843350 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...