Son Şarkı - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Romantik » Son Şarkı

Son Şarkı


 

175.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Nicholas Sparks / Artemis Yayınları
Tür: Romantik

Aşkın Yazı Biter mi?
Aşksız Yaz Geçer mi?

New York Times çoksatarı yazar Nicholas Sparks modern aşk öyküleri anlatmaktaki ustalığını bir kez daha gösteriyor. Ailesinin aldığı ani kararlar sonucu evini, çevresini, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalan Veronica kızgın ve küskündü. Oysa bu parçalanma ona hayatının hediyesini getirecekti. Bilmiyordu. İlk aşk. Yakalandığı bu tutku, ısrarcı, kararlı ve yeryüzündeki her şeyden güçlüydü. Bilmediği bir şey daha vardı... Aşk, onu acının anaforuna doğru inatla sürüklüyordu.

"Bütün Mutlu Aileler Birbirine Benzer. Her Mutsuz Ailenin Mutsuzluğu ise Kendine Özgüdür."
-Tolstoy-

On yedi yaşındaki Veronica "Ronnie" Miller'ın hayatı, ailesinin boşanması ve babasının New York'tan Kuzey Carolina, Wrightsville Plajı'na taşınmasıyla altüst olmuştu. Dahası tüm bunların üzerinden üç yıl geçmişti ancak Veronica hala kızgın, hala küskündü. En çok da babasına.

Bir gün annesi, herkesin hoşuna gideceğini düşündüğü, harika bir fikirle çıkageldi. Ronnie ve kardeşi yaz tatilini babasının yanında geçirecekti.

Ronnie'nin babası eski bir konser piyanistiydi ve gelin görün ki, bu sıkıcı, küçük sahil kasabasında sakin bir hayatı tercih etmişti. Tek tutkusu da kasabanın kilisesi için bir sanat eseri hazırlamaktı.

Asi ve kırılgan Ronnie ise hiçbir şeyi umursamıyordu. Babasının tüm yakınlaşma çabalarını karşılıksız bırakıp yaz bitmeden New York'a dönmenin bir yolunu arıyordu aslında. Fakat karşısına Will çıktı ve dünya yavaşça silindi gözlerinden. Artık nerede olduğu değil, Will'le olup olmadığı önemliydi.

İşin komiği Will, kasabanın kazanovası ve Ronnie'nin aşık olabileceği en son erkekti. Ama aşk ısrarcı, kararlı ve her şeyden güçlüydü.

Ronnie yavaş yavaş kalkanlarını indiriyor, kendini yüce aşkın kollarına bırakıyor, aşkın, acının kucağına çekiliyordu. Ronnie işin acı kısmının asla farkında değildi...

 
2. Hamur, karton, 470 sayfa, 2010
ISBN: 605-4377-22-0 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.