Klasik Dünya Masalları (Ciltli) - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Çocuk » Masallar » Klasik Dünya Masalları (Ciltli)

Klasik Dünya Masalları (Ciltli)


 

380.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Derleme / Kaknüs Yayınları
Tür: Masallar

Bu kitapta usta kalemlerin elinden çıkmış 37 tane klasik masal okuyacaksınız.

Peter Pan, Pamuk Prenses, Aslan ve Fare, Güliver’in Gezileri, Bambi, Fareli Köyün Kavalcısı, Pinokyo, Kırmızı Başlıklı Kız, Çizmeli Kedi, Ağustos Böceği ve Karınca, Uçan Fil Jumbo bu masallardan sadece birkaçı…

Siz çocukların hayal gücünü alabildiğince geliştirecek bu masallar. Değişik kültürler hakkında bilgi edinmenizi sağlayacak, ufkunuzu açacaklar.

Dünyaca ünlü illüstratör Maria Pascual, masalların her sayfasını birbirinden güzel resimlerle süsledi. Küçük yaştaki arkadaşlarımızdan, masal okumak isteyen büyüklere kadar, her yaştan okuyucuya sevimli gelecek resimler bunlar. Bu resimler sayesinde klasik masallar gözünüzün önünde canlanacak.

Kitabımız altı bölümden oluşuyor. Her bir bölümün sonunda aktiviteler var. Bu aktiviteler sayesinde, masallarda karşınıza çıkan yeni kelimelerin anlamlarını, yeni kelimeleri cümle içinde kullanmayı, masallardan ders çıkarmayı ve masal kahramanlarının kişilik analizini yapmayı öğreneceksiniz. Masal saatleriniz, eşsiz bir öğrenme deneyimine dönüşecek.


Çocuklar, klasik masalları okuyarak birçok yeni arkadaş edineceksiniz! Umarız bu arkadaşlardan biri de, asla elinizden düşmeyecek kitaplar olur!

 
1. Hamur, Ciltli, 201 sayfa, 1, 2008
ISBN: 978-975-256-160-1 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...