Kendi İşinizin Patronu Olun - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Ekonomi » İş Hayatı » Kendi İşinizin Patronu Olun

Kendi İşinizin Patronu Olun


 

249.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Jeffrey J. Fox / Pegasus Yayınları
Tür: İş Hayatı

Alexander Hamilton, Walt Disney, Sean "Diddy" Combs, Sam Walton, Willie Mays ve Jerry Seinfeld'in ortak özellikleri nedir?

Onların hepsi iş dünyasına bir gazete satıcısı çocuk olarak başlamışlardır.

Gazete satan çocuklar ve kızlar ABD'nin yorulmak bilmez girişimci ruhunu simgelemektedir. Onlar gazeteleri almışlardır, satmışlardır ve dağıtmışlardır. Ve bunu tek başlarına, sıklıkla karanlıkta ve soğukta yapmışlardır-ve onlar çocuktular.

Bu zekice hazırlanmış nükteli öyküde, bestseller iş kitapları yazarı Jeffrey J. Fox gazete satıcısı çocukların erken yaşta öğrendikleri derslerin gelecekte başarılı olmalarını nasıl sağladığını ortaya koymaktadır. Öykü Rain adlı New England'lı genç bir gazete satıcısı çocuğun bu işi yaparken iş dünyası hakkında öğrendiklerini ve kısa süre içinde nasıl en iyi gazete satıcısı çocuk olduğunu anlatmaktadır. Jeffrey Fox bir dizi nükteli ve sıklıkla dokunaklı kısa anlatımlarla "yağmur yağdıran" işletme derslerinin yalnızca bir gazete satıcısı çocuğa değil, iş dünyasında engeller ve mücadeleler yaşayan her ölçekte işletmeden kişilere uygulanabilir olduğunu ortaya koymaktadır. Rain gazete dağıtım güzergâhında çalışırken iş görüşmesi planlaması, on müşteri emri, müzakere yeteneği, inovasyon gerekliliği, çıkış stratejisi yaratmayı ve çok daha fazlasını öğrenmiştir. Bunlar Rain'in bir gazete satıcısı çocuk olarak temeli olmuştur. Kendi İşinizin Patronu Olun kitabında ayrıca "Kitap Okuyucusu" bölümünde okuyuculara pratik öğütler veren bir dizi işletme bilgisi bulunmaktadır.

 
2. Hamur, karton, 223 sayfa, 1, 2012
ISBN: 978-605-5360-59-7 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.