Artık Ruhunu da Besle! - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Sağlık » Artık Ruhunu da Besle!

Artık Ruhunu da Besle!


 

240.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Ender Saraç / HayyKitap
Tür: Sağlık

Siz onu hep fiziksel şişmanlığa en doğru çözümleri bulan uzman hekim olarak tanıdınız. Sağlıklı beslenme konusundaki önerilerini dinlediniz, uyguladınız.

Milyonların sevgilisi Dr. Ender Saraç bu kitabında ise 'yaralı ruhları' tedavi ediyor! Stetoskopuyla insanların 'içini' dinliyor. Doğumdan yaşlılığa yaşamın her dönemi için 'manevi gıdalar' öneriyor. Gereksiz yere acı çeken ve çareyi hep 'dışarıda' arayanlara sesleniyor.

Ruh doğru beslenirse, birçok hastalığın da kendiliğinden iyileşeceğini müjdeliyor. Evlilik, iş, başarı, huzurlu yaşam gibi konularda bir türlü amaçlarına ulaşamayanlara da şeytanın bacağını kırmanın ipuçlarını veriyor!

Ona göre ruha en faydalı gıdalar, Allah'ın güzel isimleri! Ender Saraç, Esmaü'l Hüsna'yı günlük yaşamdaki negatiflikleri pozitife çevirmek için nasıl kullanacağımızı anlatıyor. Özel tasarladığı 40 Günlük Tefekkür Diyeti'yle ise ağırlaşan şehir insanını 'hafifletmeyi' hedefliyor.

Artık Ruhuna da Besle! kalbi harekete geçirmek için yazıldı! Ruhun vitaminlerini doğru kullanmak, içinizi karartan düşünce ve sorunların kaynağına inerek onlardan kurtulmak, manevi bir detoksla karanlıktan aydınlığa çıkıp huzur içinde yaşamak istiyorsanız bu kitap tam size göre..

 
2. Hamur, karton, 240 sayfa, 2012
ISBN: 9786055181017 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...