Gecikmiş Anne Adayı İçin Hamile Kalma Kılavuzu - Işık Kitabevi
Logo

  • 1913 : Fırtınadan Önce
    Florian Illies
    Can Yayınları

    1913: başlangıç ile sonun, zafer ile melankolinin iç içe geçtiği ve h... 

  • Bir Uzun Yol - Şiirler 1
    Fakir Baykurt
    Literatür Yayınları

    Yazınsal çalışmalara şiirle başlayan Fakir Baykurt dergilerde, gazet... 

Türler » Genel Konular » Başvuru Kitapları » Gecikmiş Anne Adayı İçin Hamile Kalma Kılavuzu

Gecikmiş Anne Adayı İçin Hamile Kalma Kılavuzu


 

190.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Jean M. Twenge / Kaknüs Yayınları
Tür: Başvuru Kitapları

Hamile kalmaya çalışan her kadın sabırsızdır. Belki siz de kariyerinizi garanti altına aldınız ve aynı disiplinli tavırla şimdi de bir aile kurmak istiyorsunuz. Belki sadece birkaç aydır belki de yıllardır hamile kalmaya çalışıyorsunuz. Her şekilde bir an evvel yavrunuzu kucağınıza almak istiyorsunuz.

Gecikmiş Anne Adayının Hamile Kalma Kılavuzu, bu süreci bizzat yaşamış bir arkadaşınızla sohbet ediyormuşsunuz gibi empatiyle ve esprili bir dille yazılmış, hamile kalmanın tıbbi, psikolojik, sosyal ve cinsel yönlerini ayrıntısıyla ele alan bir rehber kitap. Ben Nesli ve Narsisizm İlleti kitaplarından tanıdığımız üç çocuk annesi yazar Dr. Jean Twenge, gerçekten de bu süreci bizzat deneyimlemiş ve ilk çocuğuna hamile kalmaya çalışırken doğurganlık üzerine araştırma yapmaya başlamış. Araştırmaları Time, Newsweek, New York Times, USA Today ve The Washington Post'da yayımlanan Twenge, en son araştırma sonuçlarından internete, aile ve arkadaş çevresinden, bu konuda yayımlanmış her tür kitaba kadar çok çeşitli bilgi kaynaklarına başvurmuş. İyi haber: Hamile kalma konusunda endişelenmenizi gerektirecek size söylenenden çok daha az şey var!.

Dr. Twenge hamile kalma sürecinin duygusal boyutunun tam kalbine iniyor ve hamile kalmayı planlarken fiziksel ve zihinsel olarak nasıl hazırlanmanız gerektiğinden aileniz, arkadaşlarınız ve eşinizle bu konuda nasıl konuşacağınıza, düşük yapma acısıyla nasıl başa çıkacağınıza kadar her konuda bilgi veriyor. Ne zaman yumurtlayacağınızı, ne zaman cinsel ilişkide bulunacağınızı, hamileliğinizin zamanlamasını nasıl ayarlayacağınızı, hamile kalma ihtimalinizi nasıl arttıracağınızı, erkek ya da kız evlat sahibi olmak için neler yapabileceğinizi ve bütün bunlar olurken nasıl besleneceğinizi bile yazıyor.

Hamile kalmaya çalışmak endişeden hayal kırıklığına, ümitten sevince çok çeşitli ve kuvvetli duygular uyandırıyor. Bu süreçten geçerken Gecikmiş Anne Adayının Hamile Kalma Kılavuzu açık ve net tavsiyelerin yanı sıra sıcak dostluğuyla da size rehberlik ediyor.

 
2. Hamur, karton, 256 sayfa, 2012
ISBN: 9789752563599 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.