Zayıflamada Son Söz - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Sağlık » Beslenme-Diyet » Zayıflamada Son Söz

Zayıflamada Son Söz


 

170.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Deniz Egece / Egece Yayınları
Tür: Beslenme-Diyet

Bu kitap hiçbir zayıflama kitabıyla kıyaslanabilecek bir bilgi içermemektedir. Dünyada ki tüm zayıflama kitapları bir yana "Zayıflama da Son Söz" kitabı bir yana.

Bugüne kadar sağlıklı yaşam, diyet ve beslenme üzerine duyduğunuz, bildiğiniz ve gördüğünüz her şeyi unutun, çünkü hiçbiri size zayıflama konusunda çözüm getirmedi. Deniz Egece, yepyeni bir yöntem ve tüm hayatınızı değiştirecek bilgileri ile size farklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Diyet listeleri, ölçümler, eziyete dönüşen egzersizler ve size diyet konusunda baskı yaratan her şey tarih oluyor. Doktorların, beslenme uzmanlarının, diyetisyenlerin düşüncelerini ve uygulamalarını tarihe gömecek bu kitap, size kilo problemini çözmeniz için Son Söz' ü söyleyecek. "Zayıflamada Son Söz" kitabını okuduğunuzda, yaşadığınız değişime inanamayacaksınız. Yeni hayatınızın ilk gününe başlamak için bu kitabı mutlaka okuyun.

Bu güne kadar zayıflama hakkındaki bildiğiniz gerçeklerin yanlış olduğunu fark edeceksiniz. Diyetlerin şişmanlattığı gerçeği! 70 senedir yemek yemeden yaşayan insanların sırları. Kilo yapan sebeplerin yiyecek ve içeceklerden kaynaklanmadığını! Niyetin kilo alma ya da kilo verme gücünü. Kilo almanın nedeninin işittiklerimiz ve izlediklerimizden kaynaklanması. Kalıcı ve tek çözümün bilinçaltının tekrardan kodlanarak yapılandırılması. Tüm yaşamları boyunca her şeyi yedikleri ve içtikleri halde kilo almayan insanların inanç ve düşünce kalıpları. Zayıflamanın gerçek sırları ve bilimsel kanıtları. Kendi kedine tedavi önerileri ve her şeyin kafada bitirilebileceği gerçeği ve çözümleri.

Bu kitabı mutlaka ama mutlaka okuyun, yaşamınız abartısız %100 değişecek...

 
2. Hamur, karton, 376 sayfa, 2019
ISBN: 9786050317527 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...