Dijital Fotoğrafçının El Kitabı Cilt 4 - Işık Kitabevi
Logo

  • Size Nasıl Geliyorsa
    William Shakespeare
    Parola Yayınları

    William Shakespeare tarafından 1599-1600 yıllarında yazıldığına inanılan pastoral bir komedyadır.... 

  • Hababam Sınıfı
    Rıfat Ilgaz
    Çınar Yayınları

    Hababam Sınıfı

    Edebiyatımızın “Koca Çınar”ı Rıfat Ilgaz’ın Haba... 

Türler » Sanat » Fotoğraf » Dijital Fotoğrafçının El Kitabı Cilt 4

Dijital Fotoğrafçının El Kitabı Cilt 4


 

220.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Scott Kelby / Alfa Yayıncılık
Tür: Fotoğraf , Seri:başvuru

Scott Kelby, Dijital Fotoğrafçının El Kitabı'nın yazan (tüm zamanların dünya çapında en çok satan dijital fotoğrafçılık kitabı) en çoksatanlar üstesine giren Cilt 3'te kaldığı yerden devam eden yepyeni bir kitapla geri döndü. Bu kitap "Hmmm demek ki böyle yapıyorlar." Söyleminden çok daha fazlasını sunuyor. Konusuna odaklanan ve teknolojik jargondan uzak olan bu kitap sayesinde fotoğraflarınızı güzelleştirebilirsiniz.


Bu kitabın çok parlak bir önerisi var ve Scott bu öneriyi nasıl açıklıyor: Diyelim ki sizinle birlikte bir kime gittik ve bana "Hey Scott, bu portre için ışığın yumuşak ve daha güzel görünmesini istiyorum. Softbox'u ne kadar geriye yerleştirmem gerekir?" diye sordunuz. Size ışık oranları ya da flaş nitelikleri ile ilgili bir ders vermem. Gerçek hayatta şöyle derim: "Karede görünmemek şartıyla özneye olabildiğince çok yaklaş." İşte bu kitap tamamen bununla ilgilidir: Sizinle çekime çıkacağız ve sorularınızı yanıtlayacağım, size önerilerde bulunacağım ve bildiğim sırları tıpkı bir dostumla paylaşıyormuş gibi sizinle de paylaşacağım. Teknik açıklamaları ve fotoğrafçılık jargonunu kullanmaksızın.

Her sayfada fotoğraflarınızı daha güzel yapabilmek için sadece bir kavram açıklanıyor. Sayfayı' her çevirdiğinizde, çalışmalarınızı bas-çek fotoğraflardan galerilere asılacak baskılara dönüştürecek olan profesyonel bir ayarı, aracı ya da ipucunu öğreneceksiniz. Sadece "idare eder" kareler çekmekten ve "Neden benim fotoğraflarım da böyle görünmüyor?" diye düşünmekten sıkıldıysanız, bu kitap tam size göre.

Bu kitap, kafa karıştırıcı bir jargon ve ayrıntılı kavramlar içeren teorik bir kitap değil. Bu kitap hangi düğmeye basacağınızı, hangi ayarı ne zaman kullanacağınızı gösteren bir kitaptır. Sır gibi saklanan yaklaşık 200 kadar "ipucu" ile çekimlerinizi daha iyi görünümlü, daha net, daha renkli ve daha profesyonel hale getirecektir.

 
1. Hamur, karton, 235 sayfa, 2013
ISBN: 9786051067278 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.