Moleküler Hücre Biyolojisi - Işık Kitabevi
Logo

  • Gülümse Lütfen, Bino
    Marchel van Driel
    1001 Çiçek Kitaplar

    Bu dizi, 2-6 yaş arası çocuklar için hazırlanmıştır ve ebeveynlerle çocuklar... 

  • Sergüzeşt
    Samipaşazade Sezai
    Müptela Yayınları

    Sergüzeşt

    "Çünkü seni seviyordum. Zararı yok... İlk gördüğ... 

Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » Moleküler Hücre Biyolojisi

Moleküler Hücre Biyolojisi


 

740.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Hasan Veysi Güneş / İstanbul Tıp Kitabevi
Tür: Tıp Bilimleri

Bir ülkenin gelişmişliği ve gelişmesi, bilimle uğraşan insan sayısı ve o ülkede yapılan bilimsel çalışmaların kaliesiyle orantılıdır. Moleküler Biyoloji ve Hücre Biyolojisi ile ilgili çalışmalar son yıllarda çok artmış ve bu konulardaki bilgilerimiz bğyğk aşama kaydetmiştir.

Ülkemizde, Biyoloji konusunda, özellikle de Moleküler Hücre Biyolojisi konusunda yayınlanmış kitap sayısı çok azdır. Her yazılan kitap bu açığın kapanmasına önemli katkı sağlayacaktır. Bu nedenle ele alınıp hazırlanan bu kitabın amacı ; bu konuda çalışan kişilere, Tıp, Diş Hekimliği, Biyoloji, Veteriner ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerine son bilgileri bir düzen içerisinde aktarmaktadır.

Bilimin evrensel olduğu düşüncesiyle, geçmişten günümüze kadar gelen bilgiler toplanmaya çalışılmış, hücre konusunda yazılan değişik kitaplardan ve internetten faydalanılarak bu kitap oluşturulmuştur. Bu kitap yazılırken ilham aldığım eserlerin başında kaynaklar kısmında verdiğim değerli eserlerle birlikte , özellikle, ‘ Alberts , Lewin, Raff, Roberts ve Watson’un Molecular Biology of The CELL , Caroll’un Organelles , Darnell, Lodish, Baltimore’un Molecular Cell Biology , Lewin’in Genes VI , Stryer’in Molecular Design of Life’ adlı eserleri gelmektedir.

Kitabın içerisinde yer alan tüm şekiller , faydalanılan eserlerin ışığı altında kendi anladığım ve yorumladığım tarzda , yeteneğim ölçüsünde, renkli olarak bilgisayarda tarafımdan çizilmiştir.

2017, ESKİŞEHİR

Prof.Dr. Hasan Veysi GÜNEŞ

 
1. Hamur, karton, 406 sayfa, 2013
ISBN: 9786054499472 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...