Pediyatride Rutinler - Işık Kitabevi
Logo

  • Alice Teşkilatı
    Kate Quinn
    Epsilon Yayıncılık

    New York Times çoksatan yazarı Kate Quinn bu büyüleyici ro... 

Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » Pediyatride Rutinler

Pediyatride Rutinler


 

1500.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Ömer Devecioğlu , Agop Çıtak / İstanbul Tıp Kitabevi
Tür: Tıp Bilimleri

13 yıl önce Türk Tıbbının hizmetine sunduğumuz Pediatride Rutinler kitabımız geçen bu süre içerisinde tıpta uzmanlık öğrencileri,çocuk uzmanları ve aile hekimlerimizin başucu kitabı olmayı başardı ve tıp kitapları içinde kendine ayrı bir yer edindi. Bu nedenle her beş yılda bir baskımızı yenilemeyi ve güncel kalmayı planlamıştık. Ancak yerleşim alanımızın deprem riski nedeniyle tahliye edilmesi nedeniyle 2010 yılında planlanan 3.baskımız gecikmiş oldu.

Bu süre içinde anabilim dalımızda bir çok idari ve yapısal değişiklik meydana geldi. İlk baskımızda uzman grubunda yer alan Agop Çıtak Hocamız kariyer basamaklarını başarı ile tırmanarak profesörlüğe yükseldi ve editörlerimizden biri oldu. İlk baskıda yer alan birçok hocamız emekli oldu ve yeni hocalarımız yazarlar grubuna eklendi.

Tıptaki hızlı gelişim ve değişim nedeniyle birçok bölüm yeniden yazıldı veya güncel bilgilerle değiştirildi. Çocukta sedasyon ve ağrı gibi çok önemli iki yeni bölüm uzman hekimler tarafından hazırlandı ve kitaba eklendi.

Yeni baskıda tıpta uzmanlık öğrencilerinin kitaptan beklentileri değerlendirildi ve kitabın yeni baskısına yansıtıldı.3.baskımızı bu duygularla hazırlarken ana görevimizin sağlıklı nesiller yetiştirmek olduğunu unutmadık. Bilgileri topladık, güncelledik ve çocuklarımızın her zaman sağlıklı ve mutlu olmaları için uğraş veren tıpta uzmanlık öğrencilerimiz ve hekimlerimizin beğenisine sunduk. Beklentilerinizi karşıladığımızı umut ediyor, 3.baskının Türk tıbbına yararlı olmasını en içten duygularımızla diliyoruz.

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu / Prof. Dr. Agop Çıtak

 
1. Hamur, karton, 955 sayfa, 2013
ISBN: 9786054499908 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...