Meraklı Eden Susamuru - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Çocuk » Meraklı Eden Susamuru

Meraklı Eden Susamuru


 

80.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Jill Tomlinson / HayyKitap
Tür: Çocuk

Hayykitap, 25'in üzerinde dile çevrilen ve Türkiye'de çok sevilen "Yavru Hayvanlar" serisinin son kitabını yayımladı: Merak Eden Susamuru.

Pat her şeyi ama her şeyi merak eden bir susamuru. Sorular soruyor, dünyayı tanımaya çalışıyor. Kimi zaman sorularıyla yetişkinleri bıktırsa da arkadaşı Babi onu hiç yalnız bırakmıyor. Birlikte bazen eğlenceli bazen tehlikeli maceralara atılıyorlar. Balinalar, köpekbalıkları, insanlar, yiyecek sıkıntısı derken inanılmaz bir uçak yolculuğu onları bekliyor!

Jill Tomlinson'ın hayvanların yaşam koşullarından, fiziksel özelliklerinden ilham alarak eğlenceli ve ustalıklı bir üslupla yazdığı "Yavru Hayvanlar" serisi Pat'ın macerasıyla tamamlanmış oldu: Karanlıktan Korkan Baykuş, Evine Dönmek İsteyen Kedi, Hayatı Keşfetmek İsteyen Penguen, Karıncanın Ne Olduğunu Bilmeyen Karıncayiyen, Büyümek İsteyen Goril, Pes Etmeyen Tavuk ve Merak Eden Susamuru. 

Hayvan hikâyelerini seviyorsanız bu macerayı kaçırmayın. Tatlı Pat'ın öyküsüyle hem susamurlarını tanıyacak, hayatlarında ne gibi güçlüklerle karşılaştıklarını öğrenecek hem de kitap okumanın zevkine varacaksınız.

 
2. Hamur, karton, 96 sayfa, 2014
ISBN: 9786055181499 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.