DeLiSa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (2 Cilt) - Işık Kitabevi
Logo

  • Semenderlerle Savaş
    Karel Capek
    Everest Yayınları

    Açgözlülük Üzerine Bir Başyapıt

    Çek edebiyatının d&u... 

  • Zamanın Altın Oranı
    Gülenbilge Ersan
    Doğan Egmont

    Zamanın Altın Oranı

     

    Kıvırcık’ın önemli bir sorunu var: O kadar ... 

Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » DeLiSa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (2 Cilt)

DeLiSa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (2 Cilt)


 

4000.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Wolter F. Frontera / Güneş Tıp Kitabevleri
Tür: Tıp Bilimleri

5. Baskı çıktığı günden itibaren bu alanda olağanüstü bir ilgi görmüştür. Eserin bilgi hazinesindeki yenilikler ve görseller, otoriteler ve okuyucular tarafından sayısız övgü almıştır. 

Bu 5. ve son baskının tamamına yakını, baştan sona revize edilerek daha ağırlıklı bir klinik yaklaşımla güncelleştirilmiştir.
Bu önemli eserin baştan sona yenilenerek yeniden oluşturulması için, kendi konularında önemli isimler olan 150 hekim titiz bir emek vermiştir. 
5. Baskı çıktığı günden itibaren bu alanda olağanüstü bir ilgi görmüştür. Eserin bilgi hazinesindeki yenilikler ve görseller, otoriteler ve okuyucular tarafından sayısız övgü almıştır.

Bu kitap, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uygulamalarına gereksinimi olan kişilerin problemleri, tanı, değerlendirme ve tedavi yöntemleri; önemli sorunlar ve çözümleri; özel durumlar; spor hekimliği, özürlü çocuklar, yaşlanma ve rehabilitasyon gibi özel konular; çeşitli tedavi yöntemleri ve yardımcı teknoloji; rehabilitasyonda kanıta dayalı uygulamalar; nöral tamir ve plastisite, rejeneratif tıp ve rehabilitasyon, rehabilitasyon robotları, vb.

Kitabın içeriği büyük ölçüde revize edilmiş ve genişletilmiştir. Bu basımda altı yeni bölüm ve otuzdan fazla majör revizyon bulunmaktadır. Amacımız Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bilimini tüm yönleri ile, tam ve multidisipliner bir şekilde tartışmak ve şu andaki en iyi uygulamaları destekleyen kanıtları sunmaktır. Bölümler, alanımızın bilimsel temellerini ve bir çok değişik hastalığı ve engeli bulunan hastaların tedavi ve rehabilitasyonunda kullanılan en üst düzey klinik girişimleri kapsamaktadır.

GÜNCEL
2500 sayfa  tamamı güncellenmiş ve yenilenmiş görsel olarak zenginleştirilmiş bilgi sunmaktadır. FTR alanında en son  bilgiyi verecek şekilde oluşturulmuştur.  FTR’nin en güncel, merak edilen ve kaynak ihtiyacı duyulan konularına da yer verilmiştir.

İTİBARLI
Alanında bilgisi ve yetkinliği tartışılmayan ve dünyaca tanınan FTR kadrosu tarafından oluşturulmuştur. Her bölümün yazarı o alandaki deneyimleri ve uzmanlıkları göz önünde bulundurularak seçilmiştir. Bu kitap dünyanın çeşitli bölgelerinden iki yüzün üzerinde yazarın katkıları ile hazırlanmıştır.

PRATİK VE KULLANIMI KOLAY
Daha pratik ve anlaşılması kolay olması için tablolar sadeleştirilmiş ve okunaklı hale getirilmiştir. Okuyucu dostu format konsantrasyonunuzu arttıracaktır. Yüzlerce resim konuyu en kolay anlaşılır şekilde sunmaktadır.

KAPSAMLI
Klasik kaynaklara göre daha fazla sayıda başlık ve daha kapsamlı bilgiyi okuyucunun kolay kavrayabileceği formatta sunar.

 
2340 sayfa, 2014
ISBN: 9789752775381 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.