%100 Sorumluluk Sıfır Bahane - Işık Kitabevi
Logo

  • Paristen Çiçeklerle
    Sarah Jio
    Pena Yayınları

    Bu kitabı yazarken, karakterlerimin peşinden en etkileyici kafelere, güzel balkonlara ve can... 

Türler » Kişisel Gelişim » %100 Sorumluluk Sıfır Bahane

%100 Sorumluluk Sıfır Bahane


 

249.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
John İzzo / Pegasus Yayınları
Tür: Kişisel Gelişim

John Izzo, Ölmeden Önce Keşfetmeniz Gereken 5 Sır adlı bestseller kitabında yaşam boyu mutluluğun sırlarını ortaya koymaya çalışmıştı. Şimdi de okurlarına harika bir kariyerin, harika bir işyerinin, daha güçlü ilişkilerin ve daha iyi bir dünyanın anahtarlarını sunuyor. Bu kitap, değişim yaratmak için başkalarına bakmak yerine kendimize odaklandığımızda kişisel sorunlardan işyerindeki zorluklara ve toplumsal meselelere kadar neredeyse her türlü problemin çözülebileceğini öne sürüyor. Kendimizi değişimin öncüleri olarak görmek bizi daha mutlu, daha rahat ve daha güçlü kılar.
Izzo herkesin, her zaman ve her yerde olumlu bir değişim yaratabilmesini sağlayacak yedi etkili ilke sunuyor. Kitap ilham verici hikâyelerle dolu: Mafyaya savaş açan orta yaşlı bir işyeri sahibi, okullarındaki şiddete “hayır”diyerek bir harekete öncülük eden iki genç, şirketin batmakta olan bir departmanını kazanç merkezi haline getiren bir yönetici ve daha pek çok hikâye... Hepimiz dünyayı değiştirecek güce sahibiz ve John Izzo bize bunu nasıl yapacağımızı gösteriyor.

“Ufkunuzu açacak ve size ilham verecek! Bu kitap herkesin yaşamında ve işinde olumlu değişimler yaratabileceğini gösteriyor.”
Marshall Goldsmith

“Bu güçlü, pratik ve hayat değiştiren kitap daha büyük başarılar yakalamak, kazanımlar elde etmek ve hayatınızın her alanında güçlü olmak için size potansiyelinizin tamamını ortaya çıkaracak olan anahtarı sunuyor.” Brian Tracy

“Günümüz şartlarını göz önünde bulundurduğumuzda mükemmel bir kitap...
İlginç hikâyeler, derinden etkileyen tespitler ve anlamlı bir şeyler ortaya koymak için nasıl harekete geçeceğinize ve sorumluluk alacağınıza dair pratik ipuçları.” Jim Kouzes

 
176 sayfa, 2015
ISBN: 9786053435167 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.