Paralama Defteri - Işık Kitabevi
Logo

  • İlahi Komedya - Araf
    Dante Alighieri
    Alfa Yayıncılık

    İlahi Komedya - Araf

    İlahi Komedya ölmeden önce ölmenin ve yeniden doğmanın... 

Türler » Edebiyat » Paralama Defteri

Paralama Defteri


 

219.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Keri Smith / Pegasus Yayınları
Tür: Edebiyat

Dünya listelerinde çoksatanlar arasında yerini alan, can sıkıntısına birebir Paralama Defteri, Türk yaratıcılarla buluşuyor!

Paralama Defteri, "tahrip edici" ve "huzur bozucu" talimatlatlarla en iyi hatalarınızı ve pislik yaratma yeteneğinizi hunharca gözler önüne sermenizi sağlayacak bir resimli kitap. Keri Smith'in yaratıcı ve muzip illüstrasyonları defter sahiplerini, yaratmak için cesurca yıkmaya yönlendiriyor. 

Yaratım sürecini gerçek anlamda tecrübe etmek için sayfaları delmek, fotoğraflar eklemek, o fotoğrafları çirkinleştirmek, sabah kahvesiyle resim yapmak, vahşice karalamak, günlüğü sürüklemek ve daha niceleri bu defterde serbest! Smith'in kendine has duyarlılığı sayesinde yepyeni bir yaratıcılık tarzıyla tanışacak ve bomboş, beyaz sayfaların neden olduğu korkudan sıyrılmak için değişik yöntemler keşfederek kendinizi bu sanatsal sürece kaptıracaksınız…

"Hangi sayfasından başlayıp hangisinde bitirirseniz bitirin bu defterde yapacak ilginç bir şeyler daima bulabilirsiniz. Paralama Defteri, yaratıcılığın keşfi."
-Buffalo News-

Keri Smith, Kanadalı bir kavramsal sanatçı ve aralarında Paralama Defteri, Bu Bir Kitap Değil ve Bırak Dağınık Kalsın'ın bulunduğu çoksatan kitaplar ile dijital uygulamaların yazarıdır. Dünyanın birçok yerindeki okullarda, geleneksel olmayan öğrenme metotlarından biri olarak müfredatlarda kullanılan "yaparak öğrenme" yaklaşımını benimseyen Keri, Umberto Eco'nun "açık yapıt" diye tanımladığı, okuyucu/kullanıcı/izleyici tarafından tamamlanan işlere odaklanmaktadır. Keri'in Pocket Scavanger uygulaması, 2014 Dijital Kitap Ödülleri'nde En İyi Edebiyat Dışı Uygulama ödülünü kazanmıştır.

 
224 sayfa, 2015
ISBN: 9786053435303 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...