Evrenden Mesajınız Var - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Kişisel Gelişim » Evrenden Mesajınız Var

Evrenden Mesajınız Var


 

125.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Evren Çolak / İnkılâp Kitabevi
Tür: Kişisel Gelişim

Bugüne dek hep evrene mesajlar gönderdin, ama acaba sana gelen mesajları hissettin mi? Tüm o dileklere, beklentilere, dualara, isteklere karşılık evren sana işleri yoluna koyacak, yol gösterecek, çözüm getirecek cevabı verdi mi?
Şimdi yanına sadece kendini alacağın bir yolculuğa hazırlan…

Çoğumuz, bizi mutlu eden şeyleri yeniden keşfetmek ve hatta yeniden anlamlandırmak yerine ömrümüzü bilmediğimiz türden bir mutluluk arayışıyla geçiriyoruz. Nedense bu bize daha kolay geliyor. Mutluluğu kalıcı bir şekilde içimizde var etmek varken, sıcak pide misali sunulan geçici tatminlerle vakit geçirip, yaşadıklarımız bizi artık mutlu etmemeye başladığında başkasına sıçrıyoruz. Tatminsizlikler ve hayal kırıklıkları tanıdık duygular olarak hayatımıza kök salıyor. Peki ya sonra?
Belki hemen değil ama bir gün gerçek mutluluk kaynağının ne olduğunu anlamlandırmanın peşine düşüyor insan. Yaşadıklarının ve yaşadığı duyguların tanımlanmasına ihtiyaç duyuyor. İşte o anda hayatının en büyük sorusu devreye giriyor: Mutlu muyum, mutsuz mu?
Konu mutlu olmak olunca biz susuyoruz ve içimizdeki ses konuşmaya başlıyor. Aslına bakarsanız çığlık atarcasına haykırıyor. Çünkü bugüne kadar ya onu hiç dinlemedik ya da işimize gelenleri kendimize göre çevirdik.
Her gün mutlu olmak için yaptığımız onca şeye baktıktan sonra, aslında bizi mutsuz eden her şeyi mutlu olmak adına yaptığımızı fark edebilir ve bizi nelerin mutsuz ettiğini bulduktan sonra mutluluğun da peşi sıra geleceğini görebiliriz. Tabii ki yol haritası ile birlikte. Yaşam keşfedilecek mutluluklarla dolu, yolculuğun başkahramanı olmaksa bizim elimizde.

Çünkü mutluluk, içimizde bir yerlerde ve tüm benliğimize yayılmayı bekliyor
Çünkü mutluluk, içimizde bir yerlerde ve tüm benliğimize yayılmayı bekliyor

 
2. Hamur, karton, 223 sayfa, 2015
ISBN: 9789751036315 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.