Austen Diyarı - Işık Kitabevi
Logo

  • Geçmişin Kırıkları
    Britainy C. Cherry
    Yabancı Yayınevi

    Beni Tristan Cole hakkında uyarmışlardı. "Ondan uzak dur," demişlerdi. "O bir pislik." "O duygusu... 

  • Kalır
    Esra Ersoy
    Varlık Yayınları

    Kalır

    Yazar/yapıt hk: 2020 Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü'ne değer g... 

Türler » Edebiyat » Roman » Austen Diyarı

Austen Diyarı


 

125.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Shannon Hale / Artemis Yayınları
Tür: Roman

“Hayranlık uyandırıcı! (Benim gibi) Takıntılı Jane Austen çılgınları için şimdiye kadar okuduğum en muhteşem hediye.” – STEPHENIE MEYER

Yalnızım çünkü tüm şahane erkekler kitaplarda yaşıyor!

TAM DA VAZGEÇTİĞİNİZ ANDA O GELİP SİZİ BULUR. BAMBAŞKA KITALARDA

VE HATTA BAMBAŞKA YÜZYILLARDA OLSANIZ DA. AŞK BÖYLEDİR.

Jane, Newyork’lu bir genç kadın ve doğru erkeği bir türlü bulamıyor. Belki de Aşk ve Gurur’un BBC uyarlamasında Colin Firth’ün canlandırdığı Bay Darcy’ye duyduğu gizli takıntı yüzündendir, kim bilir!

Jane, karmakarışık hayatıyla ne yapacağını bilemezken, o da ne? Zengin bir akrabası, mirasından Jane’e de pay bırakıyor! Yok canım, öyle büyük bir şey değil. İngiltere’de, Austen takıntılı kadınlara hizmet eden bir işletmede kısa bir tatil sadece! Ancak Jane’in mükemmel bir 19. yüzyıl centilmeniyle tanışma fantazisi, bir anda hayal bile edemeyeceği kadar gerçek bir şeye dönüşüyor. Kurgusal bir Austen Diyarı’na kapanmak, Jane’in Austen takıntısından kurtulması için yeterli olacak mı? Yoksa kendine ait bir Bay Darcy rüyası onu tamamen mi ele geçirecek? Shannon Hale, bu bağımlılık yaratacak, büyüleyici ve tutkulu hikâyede hepimizin içindeki Jane Austen takıntısını gözler önüne seriyor. Yine de dikkatli olun. Austen takıntısından kurtulayım derken bir Hale takıntısının kurbanı olmayın.

“Austen ve Fielding’e saygı duruşu... Austen Diyarı yıllar süren verimsiz eş bulma çabalarından sonra hâlâ bir umut olduğunu gösteriyor. Üstelik tam da aşktan vazgeçmeye hazırken, o kendisi gelip sizi buluyor.” –Houston Chronicle

SHANNON HALE Kaz Çobanı, Ateş Kız ve New York Times çoksatarı Prenses Akademisi romanlarının yazarıdır. Austen Diyarı ile Newberry Onur Ödülü’nü almıştır. Shannon, ailesiyle Utah, Salt Lake City‘de yaşıyor.

 
2. Hamur, karton, 275 sayfa, 2016
ISBN: 9786051429854 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...