Nefeste Saklı Hayat - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Sağlık » Alternatif Tıp » Nefeste Saklı Hayat

Nefeste Saklı Hayat


 

135.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Ebru Şinik / Libros Kitap
Tür: Alternatif Tıp

Elinizdeki bu kitap, gündelik yaşamınızı kolaylaştırmanızı, kendinizi daha iyi, daha sağlıklı ve daha mutlu hissetmenizi sağlayacak uygulamaları içeren bir rehber. Aynı zamanda bu uygulamalardan birini gündelik rutininize eklediğinizde zaman içinde hayatla, dünyayla ve hatta evrenle ilgili farkındalık seviyenizi yükseltebilecek bir egzersiz kitabıdır.

"Chopra ekolü'nün temsilcilerinden sevgili Ebru Şinik, 'integratif' alanın en önemli markalarından birinin yaklaşımlarını, kadim bilgiler, kendi öyküsü ve deneyimleriyle birleştirip tam da ihtiyacımız olan bir kitap yazmış. Sevgili Şinik'i, disiplini, vizyonu, çabası, adanmışlğgı, bütüne katkı sağlayan paylaşımları için kutluyor, bu tertemiz dille yazılmış harika kaynaşı integratif alana sunduğu için teşekkür ediyorum."
-Yrd. Doç. Dr. Ömer Önder-
-Esenyurt Üniversitesi-
-Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı-


"Çok akışkan ve samimi bir dille son derece önemli konuları dile getiren çok güzel ve yararlı bir kitap olmuş. Okuması kolay ve zevkli bir şekilde hem bu çok önemli konuyu halk diline indirgemiş hem de önemli bilimsel temel noktaları kitaba entegre etmissiniz. Kutlarım!"
-Prof. Dr. Fahri Saatçioğlu-

 
2. Hamur, karton, 232 sayfa, 2016
ISBN: 9786059151160 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...