Beyin - Realitenin ve Yüce Bir Hayatın Yaratıcısı - Işık Kitabevi
Logo

  • Sivil Casus
    Kaan Turhan
    Asya Şafak Yayınları

    Emperyalizm, toplumda öncelikle etki altına alabileceği ve güdümleyebileceği (misy... 

Türler » Spiritüel » Beyin - Realitenin ve Yüce Bir Hayatın Yaratıcısı

Beyin - Realitenin ve Yüce Bir Hayatın Yaratıcısı


 

165.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Ramtha / Akaşa
Tür: Spiritüel

Geleceğin Zihin Gladyatörleri adlı birinci kitapta, kendi zaman-çizgimizi ve kaderimizi bilinçli ve amaçlı olarak yaratmak için yapmamız gereken yolculuk tasvir edilmekte; sınırlılıklarla dolu, ölüme mahkûm insanlığımızı yenmek için ne yapabileceğimiz anlatılmaktadır. Ramtha, odaklanmanın bu görevi başarmanın anahtarı olduğunu açıklamakta ve bize odaklanmayı uygulayabileceğimiz çeşitli pratik yollar sunmaktadır. Bu kitabın son kısmında ise zaman nehri kavramı, geleceğe özgü bir frekanstaki bir zihin, beynimizi ölümsüz bir başkalaşım hayaliyle nasıl yeniden programlayabileceğimiz ve realite dalgasını bir üstadın görüş noktasından nasıl yaratabileceğimiz ele alınmaktadır.

“Bu bilgi, yedinci düzeyde bulunan ve istediği şeyi yaratabilen bir üstadın, çokboyutlu bir varlığın sırlarını içermektedir.”

Beyin adlı ikinci kitapta ise Ramtha’nın, beyni aktive etme ve onun en büyük potansiyelini gerçekleştirme konusunda verdiği en etkileyici öğretiler sunulmaktadır. Kitabın birinci kısmında, beynin ve sinir sisteminin realiteyi yaratmaya dâhil olan değişik bölümleri tarif edilmektedir. Ramtha, bu yaratımın her zaman meydana geldiğini göstermekte ve bizim amaçlı düşünce ve gözlem sanatını nasıl geliştirebileceğimizi tarif etmektedir. Kitabın ikinci kısmında, her insanın içinde bulunan tanrısallığın gücüyle ilgili birçok kadim gizem açıklanmaktadır. Ramtha, tanrısal zekâya ve yaratma gücüne açılan gizli kapının insan beyninin gerçek bir parçası ve doğal işlevi olduğunu anlatmaktadır. Kitabın üçüncü kısmı, bizi daha muhteşem bir hayat yaratan daha büyük bir zihne erişmeye davet etmektedir. Bu, efsanevi üstatların hayatlarında keşfetmiş oldukları bilgidir.

“Beyin sizin için en gerekli unsurdur, çünkü beyin bir hayali barındırmadan, onu bir parça bilinçle oluşturmadan, siz tekâmül edemezsiniz. Siz yüce bir düşünceyi daha çok düşündükçe, beyniniz bir model, bir fikir oluşturur ve onu ön loba yerleştirir. Bu değerli yere ulaşan şey yasa haline gelip gerçekleşir.”

 
2. Hamur, karton, 336 sayfa, 2017
ISBN: 9786059262071 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.