Haberin Yol Haritası - Işık Kitabevi
Logo
Türler » İnsan ve Toplum » İletişim-Medya » Haberin Yol Haritası

Haberin Yol Haritası


 

130.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Kemal Aslan / Anahtar Kitaplar Yayınevi
Tür: İletişim-Medya

"Dünyanın hızla yeniden biçimlendirildiği şu günlerde Kemal Aslan'ın haber, bilgi, enformasyon, kamuoyunun oluşumu, haber ve enformasyonun tecimsel/endüstriyel kurumların denetimi altına geçişi, böyle bir gidişat içinde bireyin kendi gerçekliği hakkında doğru ve maniple edilmemiş bilgiler edinebilmesinin güçleşmesi sorunlarını ele alan çalışması okunması gereken ilginç ve öğretici kaynak.

Kemal Aslan, haber derleme, değerlendirme, yayınlama alanında yıllardır uğraşan bir TRT çalışanı. Yaşadığı günün sorunlarına duyarlı bir aydın olduğu için, elinizdeki bu kitabın her sayfasında yalnızca haber, bilgi, enformasyon, kamuoyu sorunları üzerine düşünmekle kalmayıp okurlarıyla birlikte ve biz okurlarına duyduğu güvenle toplumumuzun, dünyamızın sorunlarını irdelemeye çalıştığını görüyoruz. Bu nedenle her satırıyla, her sayfası ile bu sorunların günümüzde ne kadar zor, ne kadar karmaşık örüntüler içinde yaşandığını vurgularken bizi umutsuzluğa sürüklemiyor. sorunlarımızın farkında olmadan yaşamamızın bu sorunlarımızın bugün vardığı boyutların bilincine vararak yaşamamızdan çok daha umut kırıcı olduğunu anımsayacağımızı biliyor.

Okuyucu olarak bizlere güvenen ve bize bu konuda bildiklerimizi daha tutarlı bir çeki düzen verme olanağı sunan Kemal Aslan'a "Eline Sağlık" diyorum. Bunu derken de, gerçekten mutluyum.."
- Prof. Dr. Ünsal Oskay

 
2. Hamur, karton, 210 sayfa, 2002
ISBN: 975-8612-08-5 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...