Proje Yönetimi Analizi ve Danışmanlık - Işık Kitabevi
Logo

  • Menekşe Dizisi Kurşun Asker

    Altın Kitaplar Yayınevi

    İki kardeşin oyuncakları arasında çok cesur bir kurşun asker vardı. Bir bacağını savaşta k... 

  • IŞİD Kobani ve Sosyalistler
    Bülent Parmaksız
    Nota Bene Yayınları

    Elinizdeki kitap, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın TCK 302/1 maddes... 

Türler » Ekonomi » İş Hayatı » Proje Yönetimi Analizi ve Danışmanlık

Proje Yönetimi Analizi ve Danışmanlık


 

500.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Burhan Albayrak / Nobel Akademik Yayıncılık
Tür: İş Hayatı

İş hayatında başarı sağlamanın temeli olan iş yapma biçimini yeniden düşünmek, ilerlemeyi öngörmek ve stratejiler geliştirmek ancak proje yönetimi ile mümkün olmaktadır. Proje yönetimi, iş niteliğinin artırılmasında, ürün kalitesinin yükseltilmesinde, ekonomiklik, verimlilik ve kârlılığın sağlanmasında liderliği onaylanmış bir yönetim bilimidir. Proje yönetimi: 1) Kültürel yapıya duyarlı profesyonel bir yönetimi, 2) Yenilik ve yaratıcılık gerektiren çalışmaları, 3) Teknik ve teknolojileri, 4) Ekonomik, kültürel ve çevresel gereksinimlere duyarlılığı, 5) Kapsam, zaman ve bütçe çerçevesinde kaliteli mal ve hizmet üretimini, 6) Bir hedefe ulaşma yolunda bilgi, yetenek, araç ve tekniğin uyumlu ve verimli kullanılmasını, 7) katkı, katılım, yaratıcılık ve yenilik gerektiren çalışmaları içermektedir.
Proje yönetimi: Amaçları ve hedefleri gerçekleştirmek için kaynakların ve zamanın birbirleriyle uyumlu verimli kullanılmasını öngören ve çeşitli aşamalardan oluşan katılımcı, sistematik, dinamik ve stratejik bir yönetim yaklaşımıdır.
Projenin analizi; projenin teknik, ticari, finansal, ekonomik ve sosyal açılardan analizini içermektedir. Projenin seçimini, kaynakların, mal ve hizmetlerin etkin kullanımını sağlamaktır.
Karmaşık ve büyük projelerin yönetimi etkin, etkili ve profesyonel elemanlardan oluşan danışmanlık ekibini zorunlu kılmaktadır. Modern teknoloji, işlerin uzmanlaşmamış kişiler tarafından yürütülmesi için çok karışıktır. Proje yönetimi, analizi ve danışmanlık en karmaşık sorunların nasıl kolaylıkla yönetildiğini ortaya koyar. Geniş kapsamlı amaç ve hedeflerin gerçekleştirilmesinin temel araçlarından biridir.
Sonuç: Bu kitap bir yol haritanızdır. Aynı zamanda nerede olduğunuz, nerede olmak istediğiniz, oraya nasıl ulaşılacağınız ve orada nasıl kalacağınız konularında danışmanınızdır.

 
2. Hamur, karton, 776 sayfa, 2016
ISBN: 9786053203933 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.