Orff Destekli Etkinliklerle Müzik Eğitimi (Okulöncesi ve İlköğretim Okulları Öğrencileri ve Öğretmenleri İçin) - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Müzik » Orff Destekli Etkinliklerle Müzik Eğitimi (Okulöncesi ve İlköğretim Okulları Öğrencileri ve Öğretmenleri İçin)

Orff Destekli Etkinliklerle Müzik Eğitimi (Okulöncesi ve İlköğretim Okulları Öğrencileri ve Öğretmenleri İçin)


 

145.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Şermin Bilen / Müzik Eğitimi Yayınları
Tür: Müzik

Bu kitap Orff destekli 10 müzik etkinliğinden oluşmaktadır. Kitapta yer alan müzik etkinlikleri aracılığıyla öğretmenlere, öğrencilerini öğrenme süreci içine katarak onların müzik potansiyellerini geliştirebilecekleri açılımlar sunulması hedeflenmiştir. Bu etkinliklerin daha iyi anlaşılması için Orff'un eğitim felsefesine de kısaca değinilmiştir. Kitabın ekindeki müzik CD'si ile etkinlikleri yapmanın hem kolay hem de daha eğlenceli olması beklenmektedir.
"Kitap yalın ve akıcı bir dil ve masalsı bir biçimle bilgilendirici özlü betimlemeleri, aydınlatıcı kuramsal açıklamaları, işlevsel ve işevuruk eğitim öğretim yöntemi, özgün etkinlikler kapsamı ve zengin içeriğiyle müzik eğitimimizde temel bir gereksinimi giderir, önemli bir boşluğu doldurur niteliktedir. Bu niteliğiyle kitabın öncelikle ilköğretim basamağında olmak üzere ön, temel ve hatta orta öğretim basamaklarında yeni bakış ve görüş açılarına, yeni anlayış ve yaklaşımlara, yeni duyarlıklara ve etkili uygulamalara yol açması beklenmektedir."

Prof. Dr. Ali Uçan

 
2. Hamur, karton, 80 sayfa, 2011
ISBN: 9786058933521 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.