Perotto Elektromiyografi için Anatomik Rehber Ekstremiteler ve Gövde - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » Perotto Elektromiyografi için Anatomik Rehber Ekstremiteler ve Gövde

Perotto Elektromiyografi için Anatomik Rehber Ekstremiteler ve Gövde


 

650.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Aldo o. Perotto / Hipokrat Kitabevi
Tür: Tıp Bilimleri

Bu baskıda (dördüncü), seçilmiş kaslara yönelik en son yaklaşım teknikleri dinamik olarak sunulmaktadır. El, ön kol, kol, omuz kuşağı, ayak, bacak, uyluk, pelvis ve kalça eklemi için intramusküler eleektrod yerleşim teknikleri hakkında detaylı bilgi verilmeye devam edilmektedir. Her kas için kısa bir tanımlama ve çizim verilmiştir. Ayrıca her kasa yönelik olarak segmental veya periferik inervasyon, orijin, insersiyon, hastanın veya ekstremitenin pozisyonu, elektrod yerleştirme noktası, doğru yerleşimi temin etmek için test manevvrası ve muhtemel hata kaynakları anlatılmaktadır. Okuyucuyu elektrod yerleşiminde yönlendİrmek için gövde ve ekstremitelerdeki hemen her kas için bİr kesitsel diyagram eklenmiştir.

Tümüyle güncellenen bU yeni baskıda, kranial sinirler tarafından inerve edilen kaslar, perine bölgesi kasları, paraspinal kaslar, karın duvarları kasları, interkostal ve diyafram kaslarının incelenmesine de yer verilmiştir. her kas için "açıklamalar" bölümüne hatırı sayılır düzeyde kinezyolojik bilgi eklenmiştir. her bir kasın nasıl işlev yaptığının bilinmesi, incelemeyi yapan kişiye elektromiyografi bulgularını analiz etmek ve daha iyi anlama konusunda yardım edecektir. Sık yapılan hatalardan kaçınmak için elektrod yerleştirme teknikleri detaylı olarak anlatılmıştır. diyaframın incelenmesi için bahsedilen teknik, bu tekniği ilk defa 1993 yılında tanımlayan dr. p. saadehin deneyimlerine dayanmaktadır.

Bu kitabın nörolog, ortopedist, beyin cerrahı, fizik tedavi uzmanı, fizyoterapist ve iş meşguliyet terapistlerine yararlı olabilmesi için çeşitli bibliyografik kaynaklar eklenmiştir.

 
1. Hamur, karton, 345 sayfa, 2011
ISBN: 9786058914247 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.