Uluslararası İlişkiler - Işık Kitabevi
Logo

Türler » Siyaset » Uluslararası İlişkiler-Dış Politika » Uluslararası İlişkiler

Uluslararası İlişkiler


 

350.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
John C. Pevehouse, Joshua S. Goldstein / BB101
Tür: Uluslararası İlişkiler-Dış Politika

Artık markalaşmış yazarlar olan Goldstein ve Pevehouse'un dünyada çok satan ve en çok başvurulan, alanındaki lider ders kitabı Uluslararası İlişkiler, hem alanın teorisine hem de aktüel gelişmelere dair en kapsamlı ve en güncel giriş kaynağıdır. Uluslararası ilişkilerin çekirdeği sayılan klasik konuların yanında daha bütünleşmiş ve giriftleşmiş aktörler ve aralarındaki ilişkilerin doğası ve muhtevasına dair, standart ders kitabı sıkıcılığından oldukça uzak, kolay anlaşılır ve zevkle okunur bir dile sâhip olan bu kitapta, günümüz dünyasının öne çıkan uluslararası ekonomi-?politik, uluslararası ticaret, finans, sürdürülebilir kalkınma, çevre, sağlık ve nüfus politikaları ve küresel eşitsizlik gibi meseleleri üzerine de kapsamlı bir perspektif sunulmakta.

2013-2014 güncellemesini içeren 10. edisyondan yapılan bu çeviri birçok uluslararası ilişkiler kitabı tarafından da örnek alınan sistematiği ve içeriği ile pedagojik ve akademik yönden oldukça tatmin edicidir.

Okunurluğu ve anlaşılırlığı daha da artıran ve pekiştirmeyi kolaylaştıran diğer başlıca özellikler ise şunlardır:
-Kavramları ve Güncel Olayları Keşfedin Güvenlikle ilgili, ekonomik ve uluslararası olaylar hakkında dengeli bir araştırma içermektedir.
-Terminolojik Dağarcığınızı Genişletin Sayfa kenarlarında, bölümde geçen anahtar terimler hakkındaki açıklamalar kitabın verimliliğini artırmaktadır.
-Eleştirel Düşüncenizi Geliştirin "Eleştirel Düşünce Soruları" bölümü öğrencilere uluslararası ilişkiler teorisini güncel dünya problemlerine nasıl uygulayacakları konusunda yardımcı olur.
-Öğrencilerin Dikkatini Çekin Sayısız şekil, harita ve fotoğraf güncel ve canlı bir okuma deneyimi sunmaktadır.

 
2. Hamur, karton, 660 sayfa, 2015
ISBN: 9786054665204 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...