Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Aile » Anne-Baba-Çocuk » Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri

Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri


 

330.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Maja Pitamic / Kaknüs Yayınları
Tür: Anne-Baba-Çocuk

Çocuğunuzla geçirdiğiniz kısıtlı kaliteli zamanlarda ona ilk eğitimini vermenize yardımcı olacak pratik bir kitaba ihtiyacınız var. Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri, içerdiği adım adım aktivite ve alıştırmalarla vazgeçilmez bir çalışma kitabı. Bu etkinlikler sayesinde çocuğunuzla birlikte eğlenecek, ayrıca çocuğunuzun erken dönem yaşam becerilerinin gelişmesine katkıda bulunacaksınız. Kitapta, düğme iliklemeden rakamları öğrenmeye ve uzun cümleleri okumaya kadar birçok etkinlik yer alıyor. Tüm etkinlikler genel bilgi ve zorluk derecesine göre aşama aşama ilerleyen önerilerle birlikte sunuluyor.

Etkinlikler kolay olmakla birlikte, çocuk eğitimi konusunda uzman olmayan anne ve babalar için özellikle düzenlenmiştir. Ayrıca çocuklarıyla rahatça çalışmaları ve oynamaları için anne babaları yönlendirecek şekilde tasarlanmıştır. Kitaptaki projeler Montessori felsefesini ve üç ila beş yaş aralığındaki çocukları temel alır. Etkinlikler fazla masraf gerektirmez ve çok zaman almaz.

Beş bölüme ayrılmış bu kitap, günlük yaşam becerileriyle başlıyor; ardından dil becerileri, matematiksel beceriler ve bilimsel becerilerle devam ediyor. Montessori Etkinlikleri çocuğunuzun ihtiyaçlarını fark etmeniz ve onun algılarının, hareket koordinasyonunun ve öz saygısının nasıl geliştiğini yakından görmeniz için size eşsiz bir fırsat sunuyor.

 
2. Hamur, karton, 176 sayfa, 2016
ISBN: 9789752563957 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...