Blöf - Oyun Serisi 3 - Işık Kitabevi
Logo

  • Tibbi Genetiğin Esasları
    Edward S. Tobias
    İstanbul Tıp Kitabevi

    İnsan genetiği alanındaki gelişmelere ilgi duyanların doğru ve güncel bilgiyi yakalama konus... 

Türler » Edebiyat » Macera-Gerilim-Korku » Blöf - Oyun Serisi 3

Blöf - Oyun Serisi 3


 

299.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Anders de la Motte / Pegasus Yayınları
Tür: Macera-Gerilim-Korku

Kendisine yeni bir yol çizmekte zorlanan HP bilinmeyen bir numaradan Oyun’a geri dönmek isteyip istemediğini soran bir mesaj alır ancak artık kime güvenebileceğini bilememektedir. HP gözlerden uzak kalmaya ve firar etmeye çalışmıştır ama Oyun’un Efendisi’nden kaçamıyordur. Oyun’un ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve sonsuza kadar Oyun’un Efendisi’nden kurtulmak umuduyla son bir görevi daha kabul etmeye karar verir.

Erkek kardeşinin Oyun’a dâhil olmasıyla Rebecca’nın hayatı hızla değişmeye başlamıştır ve o da gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Babasının geçmişi ve erkek kardeşinin içinde bulunduğu zor durum arasındaki bağlantıyı açığa çıkarmaya kararlıdır.

Diğer yandan HP, Oyun’un Efendisi olduğunu düşündüğü kişinin peşine düşer. Oyun’u alt edecek bilgileri toplamak için Oyun’un eski katılımcılarından oluşan bir grupla beraber bir plan yaparlar. Peki HP Oyun’u yenebilecek kadar güçlü müdür? Ve grubundaki diğer eski Oyunculara güvenebilir mi?

İki kardeş kaçınılmaz bir sona doğru ilerledikçe dostu düşmandan ayırmak her zamankinden daha güç bir hale gelir. Ve tüm hamlelerin gizlice yapıldığı bu Oyun’da neyin blöf, neyin gerçek olduğunu ayırt etmek çok zor olacaktır.

 
2. Hamur, karton, 416 sayfa, 2018
ISBN: 9786052995990 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...