Mistik ve Gezgin - Işık Kitabevi
Logo

  • Jönler
    Bekir Fahri
    İletişim Yayınları

    II. Abdülhamit'in baskıcı yönetimine karşı çıktıları için kovuşturmaya uğ... 

  • Noel'de Ölüm
    Nora Roberts (J. D. Robb)
    Epsilon Yayıncılık

    Nora Roberts'ın Eve Dallas Polisiyeleri dizisinin altıncı kitabı olan Noel'de Ölüm, hey... 

Türler » Edebiyat » Fantastik » Mistik ve Gezgin

Mistik ve Gezgin


 

175.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Sharon Shinn / Artemis Yayınları
Tür: Fantastik

Mistik ve Gezgin

 

Gillengaria’da huzursuzluk baş göstermeye başlamıştı. Güneyde, Kral Baryn’in emirlerine rağmen büyüye ve büyüyle uğraşan mistiklere olan düşmanlık tehlikeli bir şekilde artıyordu. Bu emri, onu ağına düşürmüş olan yeni karısının bir mistik olması sebebiyle verdiği dedikoduları dolaşıyordu. KGillengaria’da huzursuzluk baş göstermeye başlamıştı. Güneyde, Kral Baryn’in emirlerine rağmen büyüye ve büyüyle uğraşan mistiklere olan düşmanlık tehlikeli bir şekilde artıyordu. Bu emri, onu ağına düşürmüş olan yeni karısının bir mistik olması sebebiyle verdiği dedikoduları dolaşıyordu. Kral, soylu On İki Ev’de, ona karşı yükselen düşmanlığı kendi çıkarına kullanacak kişiler olduğunun farkındaydı ve bu sebeple ülkenin durumunu değerlendirmesi için mistik Senneth’ı görevlendirmişti. Aynı zamanda ona eşlik eden başka mistikler ve Kralın Gezginlerinden, büyüye ve tüm mistiklere farklı bir bakış açısı olan Tayse vardı.

Ancak güneye doğru ilerledikçe, Gillengaria’daki tüm mistiklere karşı güçlü bir nefret besleyen, hiç beklenmedik düşmanlarla karşılaşacaklardı. Ve kurtulmalarının tek yolu, ne olursa olsun bir arada kalmalarıydı… Kral, soylu On İki Ev’de, ona karşı yükselen düşmanlığı kendi çıkarına kullanacak kişiler olduğunun farkındaydı ve bu sebeple ülkenin durumunu değerlendirmesi için mistik Senneth’ı görevlendirmişti. Aynı zamanda ona eşlik eden başka mistikler ve Kralın Gezginlerinden, büyüye ve tüm mistiklere farklı bir bakış açısı olan Tayse vardı.

Ancak güneye doğru ilerledikçe, Gillengaria’daki tüm mistiklere karşı güçlü bir nefret besleyen, hiç beklenmedik düşmanlarla karşılaşacaklardı. Ve kurtulmalarının tek yolu, ne olursa olsun bir arada kalmalarıydı…

“Temiz, zarif bir anlatı... Shinn bize okunması kolay, insanı içine çeken yüksek kaliteli bir eser sunuyor.”
 – Booklist

“ Merak uyandıran romantik hikâyelere ilgi duyan fantastik roman severler için ustaca yazılmış bir eser... Büyüleyici karakterler...  Zengin bir başlangıç.”
 – Publishers Weekly

 

 
2. Hamur, karton, 488 sayfa, 2020
ISBN: 9786053045595 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.