Uğurluyorum Yüreğimden Seni - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Kişisel Gelişim » Uğurluyorum Yüreğimden Seni

Uğurluyorum Yüreğimden Seni


 

165.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Ayışığı Ünlü / Tilki Kitap
Tür: Kişisel Gelişim

Derler ki bazı hayatlar, zaman içinde bağlıdır birbirine. Çağlar içinde yankı bulan eski bir çağrıyla zincirlidir ötekine..
Aldatan veya Aldatılan Hangi ruh görünmez zincirlerle birbirine bağlıdır. Aldatan kişinin aradığı aslında içindeki kayıp o parça mıdır?
Kaybolmuş bir insanı, bir ruhu kurtarmak için, İçimde ki Karanlıklarda var olan, kelimeleri gün ışığına çıkararak yol göstermektir var olma sebebim.
Acının; bir gün son bulacağının somut kanıtını göstermek ve kelimelerle acıya dokunmak, yaşamak, hissetmek ve anlatmak.
Sözlerim, belki en acısında olan bir kadına tutunacak bir dal, karanlığında bir ışık olacak kim bilir. Benim gibi, çaresizlikten çırpınan, karanlıkta kalmış, ya da kalacak bir çok kadına kelimelerimle ışık tutmuş olacağım.
Çünkü; Düşmemek için, bir rehberin ayak izlerini takip etmek gerekir. Yolu bilen bir rehber sizin, kaybolmuş ruhunuzu, gerçekliğe çıkış kapısına kadar götürebilir. Günlerce, Kendime çare olacak bir el, bir kelime, bir kitap, bir söz aradım. Acımı ve çaresizliğimi anlatan, Acıma dokunabilen bir ışığa tutunmak istedim. Ama Aldatmak ya da aldatılmak adına şehvet dolu romanlardan ve hikayelerden başka hiçbir şey bulamadım.
Bu kitapta bulacağınız ilk şey Eski zamanlardan günümüze kadar uzanan Kadınların yaşamları ve hayatta kalmak için verdikleri Var olma sancısı. Hayal ve Gerçek arasındaki derin uçurumlar .Beyaz hayaller kurarken biranda bir erkekle değişiyor hayatımız ve kendimizi en dipsiz uçurumların başında yaşam ve ölümün kıyısında buluveriyoruz.
Bir Erkek bir kadının tüm yaşamını yok edebiliyor umarsız bir davranışıyla. Sevgi beklediğimiz aşklarımız, prenslerimiz bir anda cellatlarımız ve Duygu katillerimize dönüşüveriyor. Masal evlerimiz karanlık mezarlarımız oluveriyor .Her gün bir kadın ,bir hayat hayalleriyle tutunamadan ya yaşarken Bedenleriyle yada gerçekten ruhlarıyla öldürülüyor. Yaşamlarımızın üzerine hiç acımadan topraklar serpiliyor. Hiç bir erkek verdiği acıyı, yıkımı düşünmeden arkasına dönüp bakmadan çekip gidiyor yeni hayatına.
Biz hayat vereniz, biz var ederiz, Biz dünyayı güzelleştiririz, Biz yaşamız, Hayat bizimle var ve Hayat bizim içimizde. Kimse den mucize Beklemeyin! O mucize bizimle, içimizde. Mutluluğu kimse bize veremez ,Aradığımız sihir yaradılışımızda birlikte sadece biz kadınlara bahşedilmiş bir armağan olarak ta içimizde derinlerde bir yerde, bizim uzanıp almamızı bekliyor. Kimsenin içinizdeki yaşamınızı almasına, Umutlarınızı yok etmesine izin vermeyin.

 
karton, 180 sayfa, 2020
ISBN: 9786257942461 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...