Özel Eğitime Gereksinimi Olan Öğrenciler ve Özel Eğitim - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Akademik » Eğitim » Özel Eğitime Gereksinimi Olan Öğrenciler ve Özel Eğitim

Özel Eğitime Gereksinimi Olan Öğrenciler ve Özel Eğitim


 

400.00 TL


Stock Statement

Mevcut değil
Not in stock, you may request the book and you will be notified when it is arrived.


 
İbrahim H. Diken / Pegem Akademi Yayınları
Genre: Eğitim

ÖZEL EĞİTİM adlı elinizdeki bu kitap özel eğitime gereksinimi olan öğrenciler ve onlara sunulacak özel eğitim hakkında bilgiler içermektedir.

Kitap, özel eğitim hakkında bilgi sahibi olmak isteyen uzmanlar ve anne-babalara ışık tutabilecek niteliktedir. Özel eğitimde başucu kitabı olacak nitelikteki bu kitabın hedef kitlesi öğretmen adayları ve öğretmenler olup, toplam on altı üniteden oluşmaktadır. İlk altı ünitede genel anlamda özel eğitim ve erken çocuklukta özel eğitim alanı, özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerin kaynaştırılması ve kaynaştırma ortamlarında sunulan öğretimin bireyselleştirilmesi ve işbirliği gibi konular üzerinde durulmaktadır.

Diğer dokuz ünitede ise okullarımızda öğretmen adaylarımızın sıklıkla karşılaşacağı, halen öğretmenlik yapan öğretmenlerimizin öğretim sunduğu özel eğitime gereksinim duyan öğrenci grupları anlatılmaktadır. Kitabın hem öğretmen adaylarımızı ve öğretmenlerimizi hem de diğer uzman ve anne-babaları aydınlatıcı ve yararlı bilgilerle donatması, kitabın editörünü ve yazarlarını mutlu edecektir.

 
1. Hamur, karton, 534 pages, 2021
ISBN: 605-5885-26-7