Kadife Geceler - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Roman » Kadife Geceler

Kadife Geceler


 

299.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Jude Deveraux / Pegasus Yayınları
Genre: Roman

-Peşindeki suçlulardan habersiz, güzel bir genç kadın,
-Kasabanın sırlarını keşfetmeye kararlı, çekici bir dedektif,
-Hız kesmeyen macerayla alevlenen, tatlı bir aşk…

Sara Shaw'un, baştan çıkarıcı Greg Anders'la Edilean kasabasındaki düğünü için her şey hazırdır ancak büyük güne haftalar kala Greg hiçbir açıklama yapmadan kasabadan ayrılır. Üç gün sonra ise tuhaf bir adam, Sara'nın uyuduğu odada belirir.

Mike Newland, aslında gizli görevde bir dedektiftir ve Sara'yı kullanarak genç kadının henüz tanımadığı müstakbel kayınvalidesi ve azılı dolandırıcı Mitzi Vandlo'yu yakalamanın peşindedir. Mike, genç kadının güvenini kazanabilirse bu işi kolayca alledebileceğini düşünmektedir ancak başına geleceklerden bihaberdir.

Mike ve Sara birbirini daha yakından tanıdıkça en gizli sırlarını paylaşacaklardır. Çözülmesi gereken gizemleri açığa çıkarmak için el ele verdiklerinde, karşılıklı sevgileri de büyüyerek hiç beklemedikleri bir şekilde, geçmişin yaralarını iyileştirmeye başlayacaktır.

"Deveraux, bir kez daha kaslı erkekleri kendine bağlayan, asi ruhlu ve çekici bir kadın başkahramanla hayranlarının tüm beklentilerini karşılıyor… Kadife Geceler, macera dolu yasak aşk hikâyesiyle okuyucuları gülümsetecek." 
-Booklist-

"Deveraux'nun nesiller boyunca süren, çoksatan romans serisinin bu kitabında da tarihi arka plan, mevcut hikâyeyi aydınlatmaktan çok daha fazlasını vadediyor." 
-Barnes & Noble-

"Deveraux'nun Edilean serisinin üçüncü kitabı, tatlı sert bir macerayla zirveye ulaşan, yakıcı bir romans." 
-Kirkus Reviews-

"Huzurlu ve sevimli Edilean kasabasında evlilik çanları çalıyor… ama geçmişe gömülü sırlar, aşkın seyrini tamamen değiştirmek üzere." 
-FictionDB.com-

"Serinin okuyucuları Edilean'ın huzurlu dünyasını yeniden ziyaret etmekten memnun olacak; yeni okuyucular da bu dünyayı Mike ve Sara'nın gözünden keşfederken çok keyif alacak… Deveraux'nun renkli karakterleri ve rahat üslubu bu kitapta da ışık saçıyor."
-Publishers Weekly-

"Macera dolu hikâyesi, güçlü yan karakterleri, Sara ile Mike'ın tatlı ve seksi diyaloglarıyla çok eğlenceli bir romans." 
-RT Book Reviews-

 
360 pages, 2015
ISBN: 9786053436836