Kâğıt ve Ateş Kızları (Ciltli) - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Fantastik » Kâğıt ve Ateş Kızları (Ciltli)

Kâğıt ve Ateş Kızları (Ciltli)


 

200.00 TL


Stock Statement

Mevcut değil
Not in stock, you may request the book and you will be notified when it is arrived.


 
Natasha Ngan / Salon Yayınları
Genre: Fantastik

Kâğıt ve Ateş Kızları (Ciltli)

 

James Patterson'ın Özel Sunuşuyla

Publisher’s Weekly dergisinin ‘zarif ve adrenalin yüklü’ olarak nitelendirdiği, görkemli bir saraydaki entrikaların anlatıldığı sürükleyici Asya esintili fantastik hikayeyi keşfe çıkın.

- New York Times Çok Satanlar Listesinden
- Bağımsız Gençlik Kitapları Listesinde 1 Numara
- Goodreads Kasım Ayı En iyi Kitaplarından
- Barnes & Noble 2018'in En Çok Beklenen YA Fantezi Kitabı
- Publisher’s Weekly Haftanın En iyi Kitaplarından
- Hypable En Çok Beklenen YA Kitap Bültenlerinden

Bu fantastik hikayede, Lei, Ikhara’daki en düşük kast olan ve en çok zulüm gören Kâğıt sınıfının bir üyesidir. Babasıyla beraber krallığın uzak bir köyünde yaşayan Lei, on yıl önce köyüne yapılan baskında annesinin askerler tarafından kaçırılarak bilinmeyen bir kadere doğru sürüklenip gitmesini unutamamaktadır. Bir gün askerler yine köye baskına gelirler ve bu sefer altın rengi gözlere sahip ve dillere destan güzelliği kulaktan kulağa dolaşarak Kralın bile ilgisini çekmiş olan Lei’nin peşindedirler.

Gösterişli ama bunaltıcı sarayda aldıkları haftalar süren eğitimin ardından Lei ve diğer sekiz kızdan Kralın eşlikçisi olmaya yaraşır becerileri ve çekiciliği öğrenmeleri beklenmektedir. Fakat Lei, akla gelmedik şekilde başka birine aşık olur. Yasak aşkı, tüm yaşam biçimini tehdit ederken, her an patlamaya hazır bir entrikaya dönüşüp onu ağına düşürmüştür. Özünde hala masum bir köylü kızı olan Lei, adalet ve intikam için ne kadar istekli olduğuna artık karar vermek zorundadır.

“Ngan'ın teması gergin ve sıkı, aksiyon silsilesi zarif ve adrenalin yüklü ve sonuç kısmında heyecan ve kalp atışlarınız katlanarak artıyor. Bu kitabın en ayırt edici özelliği, Ngan'ın aşkı ne kadar sarhoş edici ve dokunaklı bir şekilde yazdığıdır.”

- Publishers Weekly, yıldızlı inceleme

“Bu ışıltılı romantizmin gerçek hisleri var ve kitabın içerisindeki merak uyandıran kavramsallaştırılmış dünya okuyucuları can evinden vuracak. Kadınlar arasındaki aşk hikayeleri, üzücü bir şekilde fantezi dünyasında da kendisine pek az yer bulabiliyor ama romantizm ve aksiyon hayranları bu kitapta bunun tadını çıkarabilecekler.”

- Booklist

“Saklı Saray’ın güzelliğine ve dehşetine kapılan bu Kâğıt Kız hayatta kalabilecek mi? Farklı LGBTQ fantezi hikayeleri isteyenler için ideal.”

- Kirkus Reviews

“Kâğıt ve Ateş Kızları, İblis Kral'ın sarayı kadar harika ve acımasız. Ngan çarpıcı bir yeni yetenek.”

- Kiersten White, And I Darken ile New York Times'ın çok satan yazarı

“Bu muhteşem kitap, bir fantazide aradığım her şeye sahip. Güzel, harika, muhteşem bir şekilde inşa edilmiş bir dünya ve destansı bir yasak aşk. Her kelimeyi yalayıp yuttum ve çılgınca daha fazlasını beklemeye başladım.”

- Ellen Oh, Kehanet dizisinin yazarı ve We Need Diverse Books'un ortak kurucusu

“Lei ve Wren’in aşk hikayesi nazik bir şekilde gelişiyor… ve böyle korkunç bir yerde aşkı bulmadaki merakları kulağa mantıklı geliyor... Olanların hepsi, yakıcı bir netice için, tüm parçaları oyuna sokan müthiş bir tırnak yeme macerasına dönüşüyor.”

- Çocuk Kitapları Merkezi Bülteni

“Harika... mutlaka okumanız gereken bir roman.”

- Heidi Heilig, Shondaland.com

“Ngan'ın hikayesi zengin, güzel, yıkıcı ve büyülü... 2018’in en iyi romanlardan biri.”

- Hypable.com

“İblis Kral'ın hain sarayında hayatta kalmak istiyorlarsa, iki cariyenin yasak aşklarını saklamak zorunda oldukları yemyeşil, büyülü ve harika bir dünyaya çekilmeye hazır olun. Ateşli ve büyüleyici bir roman…”

- Julie C. Dao, Binlerce Fener Ormanı Kitabının yazarı

 
2. Hamur, Ciltli, 416 pages, 2019
ISBN: 9786057879110