Süper Genler - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Kişisel Gelişim » Süper Genler

Süper Genler


 

299.00 TL


Stock Statement

Mevcut değil
Not in stock, you may request the book and you will be notified when it is arrived.


 
Deepak Chopra / Pegasus Yayınları
Genre: Kişisel Gelişim

Sağlığınızı ve zindeliğinizi korumak için DNA'nızın inanılmaz gücünü ortaya çıkarın.

Neden bazı insanlar kolay kolay hastalanmaz ve ilerlemiş yaşına rağmen ışıl ışıl görünür? Peki neden bazı insanlar sağlıklıyken bir anda ciddi bir hastalığa yakalanıp operasyon geçirmek zorunda kalır?

Süper Beyin’in yazarları, genlerimize dair yeni bir bakış açısı kazandıracak, yaşam tarzımızdaki basit değişikliklerin genetik aktivitemizi nasıl harekete geçirdiğini anlatan çarpıcı bir kitap sunuyor. “Radikal zindelik”e ulaşma fikri, gerçekleşmeyi bekleyen bir vaat gibi.

Chopra ve Tanzi şöyle diyor: “Yalnızca doğduğunuzda sahip olduğunuz genlerin toplamından ibaret değilsiniz. Genlerinizin kullanıcısı ve denetleyicisi, biyolojik öykünüzün yazarı sizsiniz.”

Büyük ilgi gören Süper Beyin’in arkasındaki ikilinin kaleme aldığı bu heyecan verici kitabın temel amacı, gen aktivitemizi nasıl şekillendireceğimizi ortaya koymak.

Yıllar boyunca tıp bilimi genlerin biyolojik kaderimizi belirlediğine inanmış olsa da genetik bilimi bu varsayımı tamamen değiştirmiştir. Genler doğduğumuzdan bu yana bizimle beraber olsa da dinamiktir ve düşündüğümüz, söylediğimiz ya da yaptığımız her şeye tepki verir. Kişisel dönüşümümüz için en güçlü müttefikimiz olarak yer alırlar. Yaşam tarzımızı genlerimizden en iyi şekilde faydalanmamızı sağlayacak şekilde düzenlediğimizde on yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz bir sağlığa ve tatmin duygusuna ulaşmamız mümkündür. Bağışıklığı güçlendirmenin, beslenme düzenini iyileştirmenin, yaşlanmayla ve kronik hastalıklarla mücadele etmenin hayatımızda tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük etkileri olabilir.

 
2. Hamur, karton, 368 pages, 2019
ISBN: 9786052997000