Nedensiz - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Kişisel Gelişim » Nedensiz

Nedensiz


 

180.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Sinan Ergin / Destek Yayınları
Genre: Kişisel Gelişim

Bu kitap kişisel gelişim üzerine yazılmadı... Yavaş yavaş değil, evrimsel hiç değil... Şimdi şu anda karar vermen için yazıldı. Hazır mısın?

"Bir oluşum içinde olan her şey güzel, oluşan her şey ölüdür. Neden diye soran geçmiştir, bitmiştir. Sadece olan, olduğunu gören yücedir. Güzel, ne güzel diyen rutindir.

Arkasındaki hakikati gören yücedir. Seviyorum diyen yalanla kendini avutandır. Sevgi olan ilahidir. Bunları anlayan, ne anladığını bilen ve böyle yaşayan el haktır. Gerisi çoktan geçmişin hatıra defterine yazılan kader, kaderimdir."

25 yıl çokuluslu firmalarda üst düzey görevlerde bulunduktan sonra; kurumlara, kuruluşlara ve kişilere amaçlarına ulaşmaları için danışmanlık, eğitim ve organizasyonlarda destek veren Asemble firmasını ve 2014 yılında Live Consulting & Academy'yi kurmuştur. Gençlerin meslek sahibi olmaları, kendilerine olan inançlarını artırmaları ve toplumun refah seviyesini yükseltmeleri için, dünyada bir ilk olan yeni bir eğitim sistemiyle yılda on binlerce genci eğiten, meslek ve iş sahibi olmalarını sağlayan Pazarlama Satış Okulum'un kurucusudur. Eğitime göstermiş olduğu katkılardan dolayı Medici Nişanı'na layık görülmüştür. İş dünyasındaki tecrübelerini eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile birleştirerek, çözümlerin teknikten çok bireyin içsel devrimi ile geleceğine inanmış ve bu yönde eğitimler geliştirmiştir. Bugüne kadar liderlik ve pazarlama üzerine yüzlerce seminer vermiştir. "Kişi kendini değiştirme kararı vermediği sürece hiçbir eğitim ve yönetim metodu başarıya ulaşmayacaktır. Sen kendini değiştirirsen dünya seni izleyecektir."

 
2. Hamur, karton, 192 pages, 4, 2023
ISBN: 9786053111504