DeLiSa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (2 Cilt)

Fiyatı: 4000 TL

Yazar: Wolter F. Frontera

Yayınevi: Güneş Tıp Kitabevleri

Tür: Akademik / Tıp Bilimleri

Sayfa sayısı: 2340

Dil: Türkçe

Baskı: 2014

Barkod: 9789752775404

5. Baskı çıktığı günden itibaren bu alanda olağanüstü bir ilgi görmüştür. Eserin bilgi hazinesindeki yenilikler ve görseller, otoriteler ve okuyucular tarafından sayısız övgü almıştır. 

Bu 5. ve son baskının tamamına yakını, baştan sona revize edilerek daha ağırlıklı bir klinik yaklaşımla güncelleştirilmiştir.
Bu önemli eserin baştan sona yenilenerek yeniden oluşturulması için, kendi konularında önemli isimler olan 150 hekim titiz bir emek vermiştir. 
5. Baskı çıktığı günden itibaren bu alanda olağanüstü bir ilgi görmüştür. Eserin bilgi hazinesindeki yenilikler ve görseller, otoriteler ve okuyucular tarafından sayısız övgü almıştır.

Bu kitap, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uygulamalarına gereksinimi olan kişilerin problemleri, tanı, değerlendirme ve tedavi yöntemleri; önemli sorunlar ve çözümleri; özel durumlar; spor hekimliği, özürlü çocuklar, yaşlanma ve rehabilitasyon gibi özel konular; çeşitli tedavi yöntemleri ve yardımcı teknoloji; rehabilitasyonda kanıta dayalı uygulamalar; nöral tamir ve plastisite, rejeneratif tıp ve rehabilitasyon, rehabilitasyon robotları, vb.

Kitabın içeriği büyük ölçüde revize edilmiş ve genişletilmiştir. Bu basımda altı yeni bölüm ve otuzdan fazla majör revizyon bulunmaktadır. Amacımız Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bilimini tüm yönleri ile, tam ve multidisipliner bir şekilde tartışmak ve şu andaki en iyi uygulamaları destekleyen kanıtları sunmaktır. Bölümler, alanımızın bilimsel temellerini ve bir çok değişik hastalığı ve engeli bulunan hastaların tedavi ve rehabilitasyonunda kullanılan en üst düzey klinik girişimleri kapsamaktadır.

GÜNCEL
2500 sayfa  tamamı güncellenmiş ve yenilenmiş görsel olarak zenginleştirilmiş bilgi sunmaktadır. FTR alanında en son  bilgiyi verecek şekilde oluşturulmuştur.  FTR’nin en güncel, merak edilen ve kaynak ihtiyacı duyulan konularına da yer verilmiştir.

İTİBARLI
Alanında bilgisi ve yetkinliği tartışılmayan ve dünyaca tanınan FTR kadrosu tarafından oluşturulmuştur. Her bölümün yazarı o alandaki deneyimleri ve uzmanlıkları göz önünde bulundurularak seçilmiştir. Bu kitap dünyanın çeşitli bölgelerinden iki yüzün üzerinde yazarın katkıları ile hazırlanmıştır.

PRATİK VE KULLANIMI KOLAY
Daha pratik ve anlaşılması kolay olması için tablolar sadeleştirilmiş ve okunaklı hale getirilmiştir. Okuyucu dostu format konsantrasyonunuzu arttıracaktır. Yüzlerce resim konuyu en kolay anlaşılır şekilde sunmaktadır.

KAPSAMLI
Klasik kaynaklara göre daha fazla sayıda başlık ve daha kapsamlı bilgiyi okuyucunun kolay kavrayabileceği formatta sunar.

Akademik / Tıp Bilimleri

İletişim

Polis Sokak No: 16 Lefkoşa - Kıbrıs

Telefonlar: 0392 2287595 - 0392 2277443 - 0548 868 4745 (whatsapp)

e-mail: isikkitabevi@gmail.com

Çalışma Saatleri: Hafta içi 08.00 - 18.00 Ctesi: 08.00 - 16.00

İş bankası Hesap No: 

Işık Kitabevi Şti Ltd.

TR88 0006 4000 0016 8130 0644 32

Facebook sayfamız

instagram

Telif hakları saklıdır, © 2023, Işık Kitabevi

Tasarım ve programlama TechnoLink Software