Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu - Işık Kitabevi
Logo

  • Film Dili
    John Marland, Robert Edgar-Hunt, Steven Rawle
    Literatür Yayınları

    Film Yapımı Temelleri: Film Dili, filmlerin seyircilerine anlam iletmekte kullandıkları yönt... 

Türler » Sağlık » Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu


 

225.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Allen Carr / Butik Yayınları
Tür: Sağlık

Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Yöntemi Dünya'da ilk sırada yer alan sigara bırakma yöntemidir. Dünya'nın beş kıtasında yüzbinlerce insan bu yöntem ile sigarayı bırakmıştır.

"Sigara içmek çok karmaşık bir labirentin içinde kaybolmak gibi. Ama Allen Carr bu labirentin çıkışını gösteren planını bulmuş. Anında bağımlılığımdan kurtuldum ve özgürüm."
-Pınar Eczacıbaşı (GYİAD Başkanı)

Yüzyılın bu en büyük bağımlılık maddesi sigaradan kurtulmanın en kolay yolu bulundu diyebiliriz artık. Benim de uyguladığım Allen Carr metodu size neden bir sigara tiryakisi olduğunuzu ve bunun gerekçelerini çok güzel çürüterek anlatıyor, işin psikolojik tarafının ne kadar ağır olduğunu gerçekte nikotin bağımlılığının çok kolay atlatılabileceğini kafanıza işliyor. Ben size ve çalışanlarınıza sağlık, iş kaybı gibi dünyanın bu en büyük illetinden kurtulma yolunda Allen Carr metodunu şiddetle tavsiye ediyorum.
-Prof.Dr. Manfred Neuberger (Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkanı)

"Allen Carr yöntemi kurumlar içerisinde sigara içme oranını etkileyici bir ölçüde düşüren tek yöntemdir. Araştırmalarımız gösteriyor ki, yöntem kurumlarda çalışanların sağlık ve memnuniyet derecelerini oldukça olumlu yönde etkiliyor. Ailen Carr denediğimiz diğer yöntemlerden ciddi bir fark ile daha başarılı olmuştur."
-(29.07.2004) Prof.Dr.Judith Mackay (Dünya Sağlık Örgütü-WHO-Tütünsüz Dünya Başkanı)

"Allen Çan`ın çalışmalarını hiç çekinmeden destekliyorum. Pekçok yöntem onun bazı tekniklerini kullanmaya çalışıyor ama hiç birisi onun yakaladığı başarıya yaklaşmıyor"
-Ubeyd Korbey (Sigarayla Savaşanlar Vakfı Başkanı)

"Allen Carhn Metodu ile tiryakilere verilen 6 saatlik Allen Carr Seminerine hayatında hiç sigara içmemiş biri olarak katılmaktan büyük keyif aldığımı belirtmeliyim. 1994 yılından bu yana ömrünü sigara denilen insanlığın baş belası ile savaşa adamış bir Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı kimliğimle şunu ifade etmek İsterim, sigara bırakmak isteyenler üzerinde son derece etkili olacak bir metot. Sigarayı beyninde çözmek isteyenlere yılların birikimi ve nerdeyse dünyanın her yanında kazanılan deneyimle sunulan bir yöntem. Tiryakilerin kendilerine sunulan bu fırsatı kullanmamaları sigaraya başlamaktan sonra yapacakları ikinci büyük hataları olacaktır. Böylesine hayat kurtaran bir şansı dünyaya sunduğu için Allen Carr'ı kutluyorum."

 
2. Hamur, karton, 214 sayfa, 2007
ISBN: 978-605-5890-43-8 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...