Az Seçilen Yol - Işık Kitabevi
Logo

Türler » Kişisel Gelişim » Az Seçilen Yol

Az Seçilen Yol


 

160.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Scott Peck / Akaşa
Tür: Kişisel Gelişim

Yıllardır en çok satan kitaplar listesindeki haklı yerini koruyan AZ SEÇİLEN YOL geleneksel psikolojik ve ruhsal içgörüleri eşsiz bir biçimde bütünleyen, yaşamımızda gerçeği nasıl kucaklayacağımızı, iç barışa ve bütünlüğe nasıl ulaşacağımızı gösteren vazgeçilmez bir kılavuzdur.

Ünlü psikiyatrist ve düşünür M. Scott Peck'in Batı dünyasının uzun ve çetin aydınlanma yolculuğunun özellikle bu aşamasında büyük önem taşıyan bu eseri kültürümüz içinde tam karşılığını bulmakta, bizi ileriye atılmamız için yüreklendirmekte ve sonunda bizleri bütünlüğümüze kavuşturacak yolu işaret etmektedir.

Sorunlarımızla yüzleşmek ve onları çözmek hepimizin kaçınmaya çalıştığı ıstırap verici bir süreçtir. Aşırı kaçış ise daha büyük bir ıstıraba ve hem zihinsel hem de ruhsal açıdan gelişememeye yol açar. Dr. Peck, büyük ölçüde kendi mesleki deneyimlerine dayanarak yazdığı bu son derece özgün, cesur, dürüst ve ufuk açıcı eserinde, kendimizle yüzleşmenin ve -değişmenin acısını da çekerek- sorunlarımızı çözmenin bizi nasıl kendini-idrakin üst düzeylerine ulaştırabileceğini göstermektedir. Yine bu kitapta Dr. Peck sevgi ilişkilerinin doğasını tartışıyor: Gerçek birbirine uygunluk nasıl anlaşılır? Gerçek sevgiyle bağımlılık birbirinden nasıl ayırt edilir? Nasıl kendimizin efendisi olabiliriz? Nasıl daha duyarlı birer ana baba olabiliriz?

AZ SEÇİLEN YOL, dengeli ve ruhsal açıdan doyum verici bir yaşam arayan milyonlarca insana yol göstermiş olağanüstü bir eserdir.

 
3. Hamur, karton, 326 sayfa, 1999
ISBN: 9789756793961 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.