Arkturus Mesajları - Işık Kitabevi
Logo

  • White Nights
    Fyodor Dostoevsky
    Paper Books

    White Nights is a short story by Fyodor Dostoevsky, originally published in 1848, early in the wr... 

  • M.A.B.E.T
    M. A. Griffin
    Yabancı Yayınevi

    Korku bir hapishanedir.
    Dehşetin asla bitmediği yer.

    Manchester sokaklarına bir k... 

  • Fasya Spor ve Harekette
    Özlem Akkoyun Sert
    Hipokrat Kitabevi

    Hipokrat Fasya Spor ve Harekette Kitabevi   Klinikte ve literatürde fasyaya olan ... 

Türler » Spiritüel » Arkturus Mesajları

Arkturus Mesajları


 

145.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Betty Rice, Cynthia Ploski, Norma J. Milanovich / Akaşa
Tür: Spiritüel

Bu olağanüstü kitap, Dr. Norma Milanovich'in, bizden daha yüksek bir boyuttaki, çok daha gelişkin bir uygarlıktan gelen Arkturuslular ile kurduğu bir dizi medyumik iletişim sonucunda ortaya çıkmıştır.

Bu iletişimlerde, Arkturuslu varlıklar kendi boyutlarını, gezegenlerini, yaşam biçimlerini, gelişme yollarını, tekâmül düzeylerini, şu anda bulundukları ana-gemiyi, Dünya'da bulunuş amaçlarını, binlerce yıldır sürdürdükleri misyonlarını, burada bulunan diğer uzaylı grupları, Dünyalı liderlerle ve yetkililerle yaptıkları görüşmeleri ve bizi bekleyen geleceği ayrıntılarıyla anlatmaktalar. Spiritüel çevrelerde büyük yankılar uyandıran bu kitapta Arkturuslular ayrıca, Tanrı'nın, evrenin ve insanın gerçek doğasını anlamamıza ve kendimizi geliştirmemize yardımcı olacak bilgiler vermekteler.

Arkturuslular, Dünya yeni bir Altın Çağa ve yeni bir boyuta girerken ona yardım etmek için burada bulunduklarını söylüyorlar. Evrensel yasa gereği hiçbir insanın özgür iradesine müdahale edemeyeceklerini, ancak, Dünya'nın girmekte olduğu yeni boyuta geçmeyi seçen herkesi eğitmek ve titreşimlerini yükseltmesine yardımcı olmak üzere burada bulunduklarını açıklıyorlar.

"Biz Dünya katında sadece getirdiğimiz armağanlar ve yararlardan ötürü kabullenilmeyi diliyoruz. Biz işimizi Işığa ve hizmet ettiğimiz Dünyalı kardeşlerimize mutlak bir adanmışlıkla yapmaya çalışıyoruz.

Biz bu kitabın iki farklı dünyanın kıyaslanışı olarak okunmasını arzu ediyoruz. Ancak, hepimizin bir-olduğu bir evrende sizden ayrı olarak görülmek de istemeyiz.

Ve size şimdiden, önümüzdeki yıllarda sevgili Dünya'yı galakside bir Cennet Bahçesine dönüştürecek muazzam bir değişimin ve geçişin müjdesini verebiliriz."

 
3. Hamur, karton, 295 sayfa, 1998
ISBN: 975-6796-12-7 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...