Genç W.nin Yeni Acıları - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Roman » Genç W.nin Yeni Acıları

Genç W.nin Yeni Acıları


 

60.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Ulrich Plenzdorf / Everest Yayınları
Tür: Roman

Edgar, iki Almanya'nın olduğu zamanlarda, Doğu Almanya'da yaşayan bir genç. En sevdiği iki kitap: Daniel Defoe'nun "Robinson Crusoe"su ile Salingen'in "Gönülçelen"i.


Blucinin, blues müziğin ve kızların ergen gençler için uzak olduğu günlerde, Edgar yolunu bulmaya çalışırken tesadüfen, Goethe'nin ünlü eseri "Genç Werther'in Acıları"yla karşılaşır. Kitabı okuduktan sonra ise, Edgar Wibeau kendini Genç Werther'in yerine koymaya, yaşadığı olayları onun bakış açısıyla algılamaya başlar.
Genç W.'nin Yeni Acıları, bir başyapıtın yirminci yüzyılda dirilişi... İlhamını aldığı eser gibi, yazıldığı günden bu yana tartışılan, pek çok dile çevrilmiş bir modern klasik.

"Çok sinirlenmiştim! Kitaptaki adam, şu Werther, sonunda intihar ediyor. Sahip olmak istediği kadını elde edemediği için kafasında bir delik açmış. Bu kadar salak olmasaydı, aslında Chariotte'nin de ondan bir şeyler yapmasını beklediğini anlardı. Bir kadınla odada yalnız olsam ve yarım saat içinde hiç kimsenin odaya gelmeyeceğini bilsem, her şeyi denerim."

 
2. Hamur, karton, 99 sayfa, 2008
ISBN: 975-289-485-3 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.