Vurun Kahpe Kıbrısa - Işık Kitabevi
Logo

  • Justice League Cilt 3 - Atlantis Tahtı
    Paul Pelletier, Ivan Reis, Geoff Johns
    Yapı Kredi Yayınları

    Justice League Cilt 3 - Atlantis Tahtı

    "İşte bu Justice League nasıl olmalı sorusunun ceva... 

Türler » Kıbrıs Kitapları » Siyaset » Vurun Kahpe Kıbrısa

Vurun Kahpe Kıbrısa


 

150.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Emete Gözügüzelli / Togan Yayınları
Tür: Siyaset

Emete Gözügüzelli, detaylı araştırmasıyla okurlarının karşısına ilk kez bir kitapla çıkıyor. Vatanı Kıbrıs'ın tarihi sürecinden başlayarak tüm bir dönemi detaylarıyla inceleyerek sorulamayan sorulara cevaplar verirken, kötü gidişata 'dur' deme samimiyetiyle yola koyuluyor.

Yavruvatan Kıbrıs'ımızın gözü yaşlı anıları dışında yüzleşmek istemediğimiz problemleriyle de çarpıcı bir tablo çiziyor Emete Gözügüzelli. Ne diyor Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, "Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır."

'Emete Gözügüzelli, "Vurun Kahpe Kıbrıs'a eseri ile Kıbrıs Türkleri üzerinde sürdürülen psikolojik saldırıya, psikolojik savunma ile cevap veryor. Emete Gözügüzelli, 'Vurun Kahpe Kıbrıs'a eseri ile bir genç kızın kendi iffetini korurcasına, Kıbrıs Türklerinin şeref bayrağını, istiklâl bayrağını, yeniden göndere çekiyor."
Arslan Bulut

"... Genç bir aydın ve araştırmacı olan Emete Gözügüzelli milli davayı derin bir bilgi, detaylar üzerinde kurulmuş bir hakimiyet ve milli bir duruş ile ele alan Kıbrıs Türk genç araştırmacılarının başında geliyor. Emete Gözügüzelli, genç yaşı için uzun sayılacak bir süreden bu yana KKTC ve Türk kamuoylarını Kıbrıs ve KKTC'de gerçekleşenlerin arka planı ile ilgili bilgi yüklü ve analitik zeminli çalışmalarıyla aydınlatıyor.Emete Gözügüzelli'nin internet, gazete ve dergi sayfalarında başlayan entelektüel mücadelesinin bugün elinizdeki kitapla yeni bir aşamaya taşımış durumda. Emete Gözügüzelli'yi bu çalışmasından dolayı kutluyor ve bu çalışmanın yeni çalışmalar için güçlü bir zemin oluşturmasını diliyorum."
Prof. Dr. Ümit Özdağ
21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı

 
2. Hamur, karton, 508 sayfa, 1, 2008
ISBN: 9944-337-14-4 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...