TMT'nin Kurbanları - Işık Kitabevi
Logo

  • Fedailer-Devlet Mefküresi
    Mert Adaş
    Yakın Plan Yayınları

    Türk ordusunu arka planda yönetmeye çalışan Emekli Paşa'nın, Gladio'ya karşı mücadelesi. Bir anda... 

Türler » Kıbrıs Kitapları » İnceleme-Araştırma » TMT'nin Kurbanları

TMT'nin Kurbanları


 

120.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Ahmet An / Baranga Publications
Tür: İnceleme-Araştırma

Değerli Araştırmacı, yazar Ahmet An’ın yazdığı “TMT’nin Kurbanları” isimli kitap Birleşik Kıbrıs Partisi yayınları çerçevesinde basıldı.
TMT’nin iç yüzünü ve dönemin cinayetlerini konu alan kitap tüm kitapçılardan ve Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Merkezinden temin edilebilir. “TMT’nin Kurbaları” için BKP Genel Sekreteri İzzet İzcan tarafından yazılan önsöz aşağıdaki gibidir.


“TMT Anglo-Amerikan Emperyalizmi tarafından kurdurulup silahlandırılan bir yer altı örgütüdür. TMT döneminin Kıbrıs Türk liderliği emperyalizmin işbirlikçiliğini yapmıştır.


TMT Liderliği Kıbrıs halkının kardeşliğini savunan, fanatizme ve milliyetçiliğe karşı çıkarak halkı bilinçlendirmeye çalışan Kıbrıslı yurtseverlerin katledilmesinden sorumludur. TMT, EOKA ile birlikte ilerici Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rumları susturarak halkı terörize etmeyi başarmış ve toplumlar arasına düşmanlık tohumları ekmiştir.


Emperyalizm ve yerli işbirlikçileri, insanlık dışı cinayet ve ayrılıkçı çabalarına rağmen hedeflerine ulaşamamıştır. Ortak vatanımızın kurtuluş mücadelesinde katledilen yurtseverler bugün özgür, bağımsız, Birleşik Kıbrıs için mücadele eden kitlelerin esin kaynağı olmuştur. Onların bıraktığı yerden devam ediyoruz. Tüm Kıbrıslıların insan haklarının sağlanacağı ve yurdumuz Kıbrıs’ın bütünleşip yabancı üs ve askerlerden arınacağı güne kadar bu kavga sürecektir. Anıları yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor.”

 
3. Hamur, karton, 172 sayfa, 2, 2019
ISBN: 9789925753512 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.