Büyülü Harita - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Kişisel Gelişim » Büyülü Harita

Büyülü Harita


 

200.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Colette Baron-Reid / Omega Yayınları
Tür: Kişisel Gelişim

Huzur, Mutluluk ve Refaha Giden Yolu Bul Yaşamın Anlam ve Büyüsünü Keşfet.

Yaşam aslında harika bir macera, heyecan verici bir yolculuk. Bu yolculukta daha önce hiç görmediğiniz yerlere gidiyor, bilmediğiniz diyarlardan geçiyorsunuz. Yolculuğun sizi anlamlı bir yere ulaştırabilmesi için, size herkesin kullandığından daha farklı, büyülü bir harita gerek. Bu haritayı bir mağazadan satın alamazsınız, sadece kendiniz yaratabilirsiniz.

Tıpkı yolculuklarından olgunlaşmış, bilgelik ve cesaret kazanmış olarak dönen Frodo, Odysseus, Luke Skywalker ve Hary Potter gibi siz de kendi yolculuğunuza çıkmalısınız ve sizin de elinizde tıpkı bu kahramanların elinde bulunan türden bir Büyülü Harita olmalı. Kim olduğunuzu ve kim olmanız gerektiğini gerçekten öğrenmek istiyorsanız

Büyülü Harita'da belirtilen pek çok diyardan geçmeniz gerek.

Bu kitabın yazarı refaha, bolluğa, mutluluğa, başarıya kavuşmak isteyenlere, bu yolculuğa nasıl hazırlanacaklarını, Büyülü Harita'yı nasıl çizeceklerini gösteriyor. Büyülü Harita sizi yolculuğunuzu yönlendirecek güce sahip çıkmaya, yaşamınıza bir anlam ve amaç yüklemeye çağırıyor. Büyünün içine adım atın ve kaderinizi çizecek olan içinizdeki büyük gücün dizginlerini elinize alın.

"Colette Baron-Reid hayata bakış açımızı değiştirerek kendimizi nasıl tedavi edebileceğimizi gösteriyor."
-Bruce H. Lipton-İnancın Biyolojisi adlı eserin yazarı

"Büyülü Harita'da Colette Baron-Reid sizi kişiliğinizi keşfedeceğiniz şaşırtıcı bir yolculuğa çıkarıyor. Onun kendine özgü ve sihirli yaklaşımı daha isabetli kararlar almanıza yardımcı olacak, yaşamınızın yeni aşamalarıyla ilgili bir harita çizmenize rehberlik edecek."
-Sandra Anne Taylor"
Kuantum Başarı, Cazibenin Sırları ve 28 Günde Kuantum adlı eserlerin yazarı

Colette Baron-Reid tanınmış bir medyum, radyo programcısı, konuşmacı, Ruhtan iletiler ve Geleceği Anımsamak gibi çok satan kitapların yazarı ve müzisyendir.

 
2. Hamur, karton, 296 sayfa, 2012
ISBN: 978-605-02-0116-1 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...