Geceye Bürüneceğim (4) - Işık Kitabevi
Logo

  • Axolotl
    Helene Hegemann
    Pegasus Yayınları

    Almanya'da 2010 Yılında En Çok Okunan Bir Kitap

    Ailesi ve uyuşturucu arasında s... 

  • Çimen Yaprakları
    Walt Whitman
    Sel Yayıncılık

    Çimen Yaprakları, Amerikan edebiyatının yapıtaşlarından biridir. Whitman, bu ölü... 

Türler » Edebiyat » Fantastik » Geceye Bürüneceğim (4)

Geceye Bürüneceğim (4)


 

190.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Terry Pratchett / Tudem Kültür
Tür: Fantastik

Muzip cadı Tiffany Sızı geri dönüyor...

Fantastik edebiyatın yaşayan efsanesi Terry Pratchett'ın, çaylak cadı Tiffany Sızı etrafında şekillenen dördüncü Diskdünya kitabı Geceye Bürüneceğim raflardaki yerini alıyor!

Pratchett'in mizahla yoğrulmuş hayali evreni Diskdünya'nın Tebeşir bölgesinde yaşayan Tiffany Sızı artık 15 yaşında genç bir cadıdır ve üstesinden gelmek zorunda kaldığı sorunların sayısı her geçen gün artmaktadır. Tiffany için kırsalın güvenli ve huzurlu topraklarından uzaklaşıp gerçek dünyayla tanışma vakti gelmiştir: Disdünya'nın kalbi niteliğindeki Ankh-Morpork, tüm tehlikeleri ve yozlaşmışlılıklarıyla onu beklemektedir.

Tiffany Sızı, acılarını hafiflettiği Baron'un ölümü üzerine, serinin ilk kitabı Küçük Özgür Adamlar'dan bu yana arkadaşı olan Roland'a, babasının öldüğünü haber vermek için çabalamaktadır. Ama Ankh- Morpurk'a yola çıkar çıkmaz uğursuz bir güç, gözleri ve gölgesi olmayan Sinsi Adam tarafından İzlenmeye başlanır. Kahramanımız için yıllardır usta cadılardan edindiği deneyimleri sergileme zamanı gelmiştir. Hem de tek başına! Tabii Küçük Özgür Adamlar'ın desteğini de unutmamalı...

Ne pahasına olursa olsun Tiffany yenilmemek zorunda. Çünkü aksi gerçekleşirse, tüm Tebeşir halkı da onunla birlikte yenilmiş sayılacak... Sıra dışı hayal gücünü, Pratchett'vari bir mizahi üslupla harmanlayarak sürükleyici maceralara imza
atan Şövalye unvanlı Terry Pratchett, tüm zamanların en çok satan fantezi kitap serisi Diskdünya'nın 38. halkası olan Geceye Bürüneceğim'de, iyi ile kötü arasında sıkışıp kalmış genç bir cadının dramına kahkahalarla göz kırpıyor!..

 
2. Hamur, karton, 416 sayfa, 2013
ISBN: 9789944696586 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.