Stratejik İkna - Işık Kitabevi
Logo

  • Sıkmabaşın Başağrısı
    Orhan Erinç
    Cumhuriyet Kitapları

    Orhan Erinç, türbanın son 10 yılda gündem maddesi olarak ülkede yarattığı b... 

Türler » Kişisel Gelişim » Stratejik İkna

Stratejik İkna


 

240.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Jay Heinrichs / Diyojen Yayıncılık
Tür: Kişisel Gelişim

Herkes sürekli olarak bizi bir konuda ikna etmeye çalışıyor: politikacılar, reklamcılar, medya ve en önemlisi de yakın çevremiz. Retorik yani ikna sanatını doğru öğrendiğiniz takdirde konuşmaların yönünü belirleyebilir, tartışmaları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Terfi alırken, satış yaparken, müşteri kazanırken, bir topluluğu sizinle taraf olmaya teşvik ederken, seçimlerinizi kabul ettirirken kısacası bu kitabı hayatın her alanında kullanabileceksiniz. 

Bu kitapta; Manipüle olduğunuzu anlamayı kolaylaştıran yalan dedektörlerini; diğer insanları onlarla aynı çizgide olduğunuza inandıracak şifreli dili; farklı ikna durumlarında cümlelerin hangi zaman formunda (geçmiş-şimdiki-gelecek) ifade edilmesi gerektiği ve çok daha fazlasını bulacaksınız. 

Dünyanın en güçlü şirketlerinde, Amerika'nın hatırı sayılır üniversitelerinde, NASA'da ve Pentagon'da ikna üzerine seminerler veren JayHeinrichs, bu kitabında güncel ve gerçek örneklerle ikna psikolojisinin derinliklerine iniyor. Ünlü düşünürler, konuşmacılar ve hatta kurgu karakterlerle, öfkeye yer vermeden tartışırken nasıl ikna edici olabileceğinizi açıklıyor.

 
2. Hamur, 482 sayfa, 2020
ISBN: 9786056913204 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...