Esinti - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Roman » Esinti

Esinti


 

70.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Cora Carmack / Pena Yayınları
Tür: Roman

Var olmasının tek bir sebebi vardı…

Eski sevgilim diz çökmüş, merdivenleri ve yukarı çıkmaya çalışan insanların yolunu kapatıyordu. Bütün millet dönmüş bize bakıyordu. Tabii bakarlar. Ben olsam ben de bakardım, bu duruma düşmüş olmasam yani. 80’lerden kalma uyduruk bir romantik komedi filminden bir sahne gibiydik. “Sensiz hiçbir şey yazamıyorum, bebeğim.” İşte zaten hep son söz buraya varır. Beni özlemek filan hikâye. Onlara verdiklerimi özlerler. Sanatçı ruhlularla çıkmanın sıkıntısı da bu. Eğlenceli, karizmatik ve tutkulu oluyorlar ama o tutkunun saplantıya dönüşmesi an meselesi. İnanın bana, bu kişilik kusurunu gayet iyi tanıyacak kadar çok sanatçı ruhluyla takıldım.

“Cesur, canlı ve seksi... Âşık olma heyecanını tekrar yaşayın! Bir itirafta bulunayım: Cora Carmack’ın Esin serisi yeni bağımlılığım!”
Katy Evans

“Esinti, özgün, büyüleyici ve Carmack’ın yazı tarzında tam olarak sevdiğim her şeyi taşıyan bir kitap. Bir sonraki kitabı elime almak için sabırsızlanıyorum!”
thebookenthusiast.net

“Esinti, eğlenceli, eşsiz ve romantik bir okuma sunuyor. Wilder ve Kalli’ye bayıldım, aşk hikâyelerine kapıldım. Eğer şaşırtıcı olaylarla dolu benzersiz bir kitap arıyorsanız Esinti mükemmel bir seçim olur!”

 
2. Hamur, karton, 344 sayfa, 2016
ISBN: 9786059126670  
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.