Tanrıların Yolculuğu - Işık Kitabevi
Logo

  • Masaj Anatomisi
    Abby Ellsworth, Peggy Altman
    Akılçelen Kitaplar

    Masaj Anatomisi, temel masaj tekniklerinin nasıl uygulanacağını gösterip, komple bir m... 

  • Mandelştamın Son Günleri
    Venus Khoury-Ghata
    Yapı Kredi Yayınları

    "Cesedimi alırsın sadece, senin için yazdığım şiir beni yaşatacak."

    Osip Mandel... 

Türler » Spiritüel » Gizem-Parapsikoloji » Tanrıların Yolculuğu

Tanrıların Yolculuğu


 

195.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Erich von Daniken / Artemis Yayınları
Tür: Gizem-Parapsikoloji

Erich von Däniken tartışılmaz gücünü, gerçek dünyayla bağlantıyı koparmadan hayal gücü ve bilimi birleştirebilme yeteneğinden alıyor.


“Masallar, evvel zaman içinde, diye başlar. Ama ben, sadece farz edelim, diye başlayacak ve bir zamanlar dünyayı uzaylılar ziyaret etti, diye devam edeceğim. Geçmişin tanrıları onlardı.”

Erich von Däniken’in efsanevi Tanrıların Arabaları kitabı, nesillerin mitolojiye, tarihe ve dünya dışı varlıkların dünyamızı ziyarete gelmiş olma ihtimaline bakışlarını değiştirdi. Yazar şimdi de Yunanistan tarihine odaklanıyor ve medeniyetin nasıl oluştuğuna dair inancımıza meydan okuyor. Ve tüm bildiklerinizi unutturacak sorular soruyor.


Günümüzün arkeolojik araştırmaları ile Platon ve Aristoteles’in yazdıkları kanıt olarak kabul edilirse, Yunan mitleri gerçek miydi? Yunan tanrıları binlerce yıl önce dünyayı ziyaret etmiş dünya dışı varlıklar mıydı?


Çoğunuz von Däniken’in yazdıklarını şaşırtıcı bulabilirsiniz. Ancak Tanrıların Yolculuğu’nda öyle açık ve iddialı kanıtlar bulacaksınız ki, geçmişe bakışınız değişecek.


Tanrıların Yolculuğu, Antik Yunan’daki yerleşim yerlerine ve efsanelere, “yabancı” tanrılar ve insanlar arasındaki çatışmalara, Sentorların, Kiklopsların ve diğer mitolojik yaratıkların gerçek geçmişine, Atlantis efsanesine ve Piri Reis’in haritasına dair sarsıcı tezlerle okurun karşısına çıkıyor.


“İnsanlık önemli bir keşfin eşiğinde. Şimdi bilimsel düşünce tarzıyla sormamız gereken en akılcı soru şu: Tanrıların bin yıllık zaman kapsülünü bulmak için nasıl bir yol izlemeliyiz? Üçüncü milenyumdayız. Antik tanrılar gideli çok oldu. Ama mirasları hâlâ varlığını koruyor. Artık o değerli mesajları aramaya başlamamızın vakti gelmedi mi?”
Erich von Däniken

 
2. Hamur, karton, 254 sayfa, 2016
ISBN: 9786053040521 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...