Mass Effect - İntikam 3.Cilt - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Bilimkurgu » Mass Effect - İntikam 3.Cilt

Mass Effect - İntikam 3.Cilt


 

180.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Drew Karpyshyn / Akılçelen Kitaplar
Tür: Bilimkurgu

Drew Karpyshyn; Ödüllü bilgisayar oyunu Mass Effect'in başyazarı ve New York Times'ın çok satanlar listelerinin gediklisi.

İnsanlık yıldızlara ulaştı ve uzaylıların oluşturduğu geniş galaktik topluluk içerisindeki yerini çoktan aldı. Ancak keşfedilen uzayın sınırının ötesinde, galaksinin organik ırkları kendi karanlık emelleri için "harmanlamak" üzere pusuda bekleyen, akıllı yıldız gemilerinden oluşan bir ırk var: Reaperlar

Gizli operasyonlar yürüten ve insan yanlısı bir örgüt olan Cerberus'un lideri Asılsız Adam, insanlığın kurtuluşu sağlamak için düşmanın güçlü ve zayıf noktalarını öğrenmek üzere, bedenine Reaper teknolojisi yerleştiren birini incelemeyi planlar. Oldukça tehlikeli ve korkunç deneyleri için uygun adayı da bulmuştur: Yükseliş Projesi'nin direktörü Kahlee Sanders'ın yardımıyla kızını örgütün elinden kurtaran eski Carberus ajanı Paul Grayson.

Grayson'ın ortadan kaybolduğunu öğrenince, güvenebileceği tek kişiden yardım ister Kahlee: İttifak savaş kahramanı Albay David Anderson. Birlikte, Grayson'ın esir tutulduğu gizli Cerberus tesisini bulmak için yola çıkarlar. Ne var ki Grayson'ın peşinde başkaları da vardır ve zaman da hızlı tükenmektedir.

 
2. Hamur, karton, 304 sayfa, 2015
ISBN: 9786055381929 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.