Endüstri Mühendisliğine Giriş - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Akademik » Makine Mühendisliği » Endüstri Mühendisliğine Giriş

Endüstri Mühendisliğine Giriş


 

465.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Kolektif / Papatya Bilim
Tür: Makine Mühendisliği

Bu kitabın amacı, "Endüstri Mühendisliği" kapsamına giren konulara ait temel bilgileri vermektir. Dolayısıyla bu kitabımızda bir Endüstri Mühendisinin temelde sahip olması gereken bilgiler ele alınmıştır. Herbirisi kendi alanında ülkemizin en uzman, en çok bilinen, saygın kişiliğe sahip hocalarımız tarafından yazılan bilgilerin çok iyi öğrenilmesi başarılı bir mühendislik için çok önemlidir. Endüstri mühendislerinin daha işin başında bu kitabı kendilerini yönlendirici bir güç olarak görmeleri ve okumaları gerekir. Aslında böylesi bir eserin içerdiği konular tüm mühendislik disiplinlerini yakından ilgilendirmektedir; her mühendis veya mühendislik öğrencileri böylesi bir eseri okumalıdır.

Endüstri Mühendisliği sürekli kendisini yenileyen, güncel gelişmeler ile barışık ve sürekli yeni çözüm yöntemleri ve metodolojileri geliştiren bir bilim dalıdır. Endüstri Mühendisliğinin önemli özelliklerinden birisi çok-disiplinli bir meslek olmasıdır. Sistem yaklaşımı gerektiren her konuda bilgi ve deneyimleri ile yarar üretebilirler. Özelleşmiş alanlar yerine sistem analizi ve tasarımı, modelleme, problem çözme ve iyileştirme felsefelerine odaklanmaları kaçınılmazdır.

Bu kitap okuyana problem çözme, olaylara yaklaşabilme, geliştirme ve iyileştirmeyi tetikleyen unsurları kavrayabilme yeteneği kazandıracaktır. Sorunlara yaklaşabilme duygusu, her sorununun çözümünü arayabilme cesareti kazandırması yoluyla bu kitap, Endüstri Mühendislerinin kendilerine öz güven duygusunu kazandırmalarına da destek sağlayacaktır.

Bu çalışmanın Türkçe öğrenenlere de öğretenlere de rehber bir kitap olacağını umar, başarılar dileriz.

 
2. Hamur, karton, 440 sayfa, 2015
ISBN: 9789756797891 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.